Hitel/Finanszírozás kedvező feltételekkel

Egy autó megvásárlása során több szempontot is figyelembe kell vennünk. Léteznek olyan cégek, ahol nem szükséges a bank részvétele és ingyenes hitel vagy lízing ügyintézésre van lehetőség. A Kocsiguru Kft. egy olyan vállalkozás, amely már több éve működik sikeresen Budapesten. Itt nemcsak autóvásárlásra van lehetőségünk, hanem autóbérlésre, szervizeltetésre stb.

Hitel/Finanszírozás kedvező feltételekkel a Kocsiguru Kft.-nél. Az itt dolgozók több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és ezért minden autóvásárlás, értékesítés, eladás mesterfokon működik. Korrekt minőség és remek árak várják a klienseket. Az első lépés abban az esetben, ha bármilyen autóhitelt szeretne igényelni, hogy a megvásárolni kívánt gépjármű állapotát felmérik. Miután ez megtörtént, egy beszélgetés alatt felmérik az Ön pénzügyi lehetőségeit, hogy egy olyan ajánlatot tudjanak Önnek adni, ami a lehető legjobban megfelel. Hitelt csak természetes személy/ magánszemély igényelhet, azonban lízingelésre vállalkozásoknak és magánszemélyeknek is van lehetőségük.

Autólízing esetén általában azonban zárt végű pénzügyi lízingről van szó. Abban az esetben ha a vásárlás sikeres volt, akkor a lízing/ hitel visszafizetése után egy úgynevezett “opciótörlő” dokumentumot kap a kliens, amivel minden okmányirodában törlik a megvásárolt autóról a bejegyzést. Autó lízing, valamint tartós bérlet esetén is többféle szerződést tudnak biztosítani az Ön számára, attól függően, hogy milyen típusú autóra van szüksége, mennyi időtartamra, illetve milyen szolgáltatásokkal. Az autóhitellel ellentétben a lízing esetén fix havi költségek lesznek, önerő nélkül, gyors elbírálással, adóból leírható havidíjakkal, illetve rugalmas feltételekkel. Kérjen tanácsot a Kocsiguru Kft-től és írjon emailt az info@kocsigur.hu e-mail címre, vagy hívja a +36 70 606 4250-es telefonszámot.