Hogyan csinálják a modellek, hogy szülés után rögtön visszanyerik a topformát?

Sokszor bosszankodunk azon mi nők, hogy a modellek folyton olyan megjelenésre tesznek szert, mintha nem is emberek lennének. A legbosszantóbb, hogy a szülést követően 2-3 hónap után újra bombaformát villantanak.

[wp_ad_camp_1]

A híres modellek szülés után is olyan testtel jelenek meg, mint a párducé, amely nekünk halandóknak ez igen elképesztő lehet. Ugyanis aki már szült 1-2 gyermeket, az tudja, hogy nem éppen egy leányálom. Ám nézzük mit csinálnak ők másként? A legtöbben arra esküsznek, hogy a test és a lélek harmóniája nagyon fontos, a nőknek pedig különösen fontos, hogy miután anya lett, ugyanolyan vonzó nőnek érezze magát. Az újdonsült anyukák számára nagyon fontos, hogy a szervezetünk megkapja a maximum tápanyagot. A világsztárok arra esküsznek, hogy tápanyagokban gazdag, de kevés kalóriát és zsírt tartalmazó élelmiszereket fogyasszunk, mint pl. hal. A tej és a joghurt szintén szuperételnek számít, ugyanis nagyon gazdag kalciumban, így biztosítják az erős csontokat. Persze a fehérjékről sem szabad megfeledkezni, melyet a sovány csirkehúsban találhatunk meg.

A következő szabály, hogy nagyon oda kell figyelni a helyes testtartásra. Ugyanis, ha erre ügyelünk, akkor a testünk jobban működik és ez a medencefenékre is érvényes. A rossz testtartás a terhesség velejárója, ám a gond az, ha ez a szülés után is megmarad. A terhesség alatt és után is nagyon fontos, hogy káros súlynövekedés ne történjen meg. Mivel az teljesen normális, hogy a meleg, has megnövekszik. Ám ha végig természetes olajokkal kenegetjük a testünket, akkor elkerülhetjük a stríák kialakulását. Illetve a megfelelő edzésformáról se feledkezzünk meg, amely nem kell, hogy megterhelő legyen, sokkal inkább az erő, izmok és izomtónusok, illetve az energia visszanyerésére szolgálnak.