Hol érdemes megszállni Balin?

Az Indiai-óceánban elhelyezkedő Bali egy rövid kompjárat a szomszédos Java-óriásból. De ez a hindu többségi sziget nem lehetne másképp. A balinéz esztétika gyakorlatilag végigfut az ezen érdekes föld vénáin. A gyönyörű templomok egyedülálló építészettel büszkélkedhetnek, éttermei megosztott belső terekkel csábítják az évezredeket.

Az Ubud hegyvidéki városa, több falu, egy csomó kávézó, bár, kézműves üzlet és étterem közül választhat. Tartózkodik itt a hátizsákos turisták, a hostelek és a megfizethető háziállatok, hiszen azok számára, akik egy saját paradicsomot keresnek – gondolja az esőerdők treehouses és a rizsfarkú villák. Alaya Resort Ubud – a rizsfákkal szomszédos helyen, ápolt kertben helyezkedik el, ez egy szép hely a kikapcsolódásra. Van egy úszómedence és fitneszközpont, amely aktívan működtethető, de esténként egy étteremmel és bárral is rendelkezik élő zenével. Ami a szobákat illeti, ezek balinézek, finom részletek és teraszok, melyek a természetre nyílnak. A helyszín szempontjából ez az ízletes 5-csillagos ajánlat nagyon közel van az Ubud Monkey Foresthez és sétatávolságra az Ubud piactól.

Stílusos Seminyak egy kis ellenszere a Legian pártparadicsomának és Kuta város hangulatának. Ez az előkelő város otthont ad arra, hogy az étkezés, az ivás és a szállás egyaránt megfeleljen. Itt tartózkodik a luxus villák és a gyönyörűen kialakított szállodák. W Bali – egy csúcsminőségű luxusszelet felszolgálása, ez az igazán 5-csillagos szálloda mindent kínál, amire szüksége van ahhoz, hogy Bali felejthetetlen maradjon. A W Bali egy hatalmas, teraszos komplexumban helyezkedik el, amely egy gyönyörű medencével várja vendégeit, közvetlenül a Seminyak strand mellett, egy éttermet, amely széles választékát kínálja az ételeknek, valamint egy késő esti koktélbár. A szobák tágasak és modernek; mindannyian ragyogó belső terekről és szabadtéri teraszokról van szó. Privát villák is rendelkeznek saját medencével! A Seminyak elegáns éttermei és bárjai a közelben vannak.