Hol kamatozik a legtöbbet a pénzem?

Mindenki szeretné, hogy a pénze befektetés nélkül pénzt termeljen. Erre van egy kiváló megoldás, mégpedig az, ha lekötjük a pénzünket. Ám ma már nagyon nehéz olyan megbízható bankot találni, ahová be tudjuk tenni a pénzünket, és még kamatozik is. Éppen ezért érdemes a pénz bankba történő elhelyezése előtt alaposabban is szétnéznünk, hogy valóban a legjobb pénzintézetet találjuk meg a célra. Természetesen ez egy kicsit időigényesebb elfoglaltságot jelent majd, de mindenképpen megéri utánanézni, hiszen korántsem mindegy, hogy mennyit kamatozik havonta a bankban tartott pénzünk.

[wp_ad_camp_1]

A jokamat.hu internetes oldalra ellátogatva Ön is egyszerűen és nagyon könnyedén rálelhet azokra a bankokra, ahol valóban érdemes lekötnie a pénzét. Miért szinte kötelező megnézni több bank ajánlatát is, mielőtt még akár hónapokra, illetve évekre lekötnénk a pénzünket? Mert az átlagos betét lekötési ajánlatok és a legjobb elérhető kamat között nem ritkán négy-öt százalékos differencia is előfordulhat. Ennek ismeretében semmiképpen sem érdemes az első bank ajánlatait elfogadnia, sokkal inkább megéri körültekintően meggyőződni arról, hogy melyik pénzintézetnél a legmagasabb a kamat.

Manapság már nem szükséges folyamatosan az újságokat böngésznie annak érdekében, hogy mindig naprakész információkkal rendelkezhessen egy-egy pénzintézetről, illetve arról, hogy mekkora kamatot adnak nekünk, ha lekötjük a pénzünket. Nagyon egyszerűen mindössze a jokamat.hu honlapot kell felkeresnünk annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb ajánlatokat.

Sőt, külön jeleket is találhatunk a bankok ajánlatai mellett, mint például az arany színű serleg, mely a kiválasztott pénznemben és pénzintézet típusnál elérhető legmagasabb kamatot (EBKM) kínáló konstrukciót jelöli. Ezenkívül megtalálható még  bronz színű serleg is, mely azt hivatott jelölni, hogy a bankok ajánlatai közül melyiknek a legmagasabb kamata (EBKM) és igénybevételéhez a pénzintézet nem határozott meg feltételt. Ha szeretne többet is megtudni a témáról, keresse fel a jokamat.hu-t.