Horgásszon egy exkluzív környezetben egy csodaszép helyen

Szeretne egyedül vagy barátaival a legnagyobb nyugalomban horgászni? Fontos az Ön számára, hogy ne háborgassák a szomszédok pecások a pihenését? Horgásszon Boconádon, exkluzív környezetben egy saját 3 hektáros horgásztavon, amit csak a bérlő használhat! A horgászszállás egy 5 hektáros területen fekszik, mely teljesen felszerelt, minden igényt kielégítő full extrás faházzal várja az idelátogató vendégeket.

[wp_ad_camp_1]

A horgásztó 3 hektár, ami szintén minden igényt kielégít, hiszen több mint 10 kiépített horgászhely várja az idelátogatókat. Fontos, hogy a tavon csak a bérlő és a vele érkezett személyek horgászhatnak, így a lehető legnagyobb nyugalomban, szomszéd pecások és keresztbedobálások nélkül élvezheti, azt az időt, amit nálunk tölt.

A faházban 4 fő fér el kényelmesen, de további személyek elszállásolására is van lehetőség, hiszen igény esetén egy másik faház is bérelhető. A bérelhető területhez fatüzelésű kemence, grill, bogrács, csónak stég és rengeteg kiegészítő tartozik.

Ha egy jó ebédet szeretne készíteni, kérje a házigazda segítségét, aki készséggel áll a rendelkezésére és igény esetén elkészíti Önöknek a legjobb fogásokat a kemencében!

Ha nem szeretné a véletlenre bízni a fogást, akkor kérje a házigazda segítségét és a jobb helyek megmutatását! Az árakról, feltételekről és részletekről az alábbi telefonszámon tájékozódhat Harsányi Tibornál a +36-30-942-66-17!

Horgásszon és pihenjen egy full extrás 3 hektáros tó partján, Boconád mellett!