Hotel Ráckeve a nyugdíjas barát szálláshely

Nem csak a fiatalok szeretnek nyaralni és wellness hétvégékre járni, hanem az idősebb korosztály is, ráadásul nekik több szabadidejük is van a kikapcsolódásra. Az év szállodája díjas és arany csillag díjas Kék Duna Wellness Hotel tökéletes szálláshely minden nyugdíjas számára.

[wp_ad_camp_1]

A Hotel Ráckeve nyugdíjasoknak kialakított szálláshely, mert felszereltségével és programjaival is arra fókuszál a hotel, hogy az idősebb korosztály kifogástalanul érezze magát. A minőségi kiszolgálást és kényelmet a hotel neve mellett fénylő négy csillag is igazolja. A Hotel Ráckeve nyugdíjasoknak és örökifjaknak tökéletes helyszín, ha az őket megillető kényelemre vagy aktív pihenésre vágynak.

A Kék Duna Wellness Hotel nászutas lakosztállyal és konferenciatermekkel is fel van szerelve, mégis a nyugdíjasokat helyezik a középpontba. Természetesen minden vendég igényeit maximálisan igyekeznek kiszolgálni. Ennek érdekében a szálloda teljes körű kikapcsolódást nyújt csodálatos wellness birodalmával, hűsítő medencéivel, napozó részlegével és vízi bárjával. Így a relaxáció garantált mindenki számára.

A wellness részlegen a vendégek választhatnak forró- és langyos szauna között. A masszázsfajták kínálata is szerteágazó. Az örök ifjúság eszközei mind igénybe vehetőek, mint például a legkülönbözőbb kozmetikai kezelések, a fodrászat, a pedikűr és a manikűr. Mivel nem mindenki vágyik a medencés semmittevésre, a hotel aktív pihenési lehetőségeket is felsorakoztat. A vendégek rendelkezésére áll egy tökéletesen felszerelt konditerem, részt vehetnek szervezett fitness, chikung, pilates és jóga órákon is, emellett pedig különleges reload stresszt mentesítő technológiás foglalkozást, vagy power walking mozgást is végezhetnek a hotel területén az aktív pihenésre vágyók. Kínálatuk a wellnesshotel.hu internetes oldalon tekinthető meg.