HP utángyártott toner – garantáltan jó döntés!

A modern technológia lehetővé teszi számunkra a nyomtatást akár nagy mennyiségben is, azonban a hozzájuk tartozó eszközök, tartozékok sok esetben borsos áron kaphatók. Azonban van megoldás, hogy ne menjen rá a nadrágja a nyomtatásra.

[wp_ad_camp_1]

HP utángyártott toner által nem kell kisebb vagyont elköltenie tonerekre. Az utángyártott változatok egyre népszerűbbek napjainkban, ennek oka többek közt, hogy az utángyártott tonerek közel tized annyiba kerülnek, mint az eredetiek. Az utángyártott tonerek kritizálói általában a minőséget szokták felhozni, mivel szerintük az eredeti termékek képesek csak minőségi nyomtatást garantálni. Tesztek azonban pont ennek ellenkezőjét bizonyították be, hiszen az utángyártott tonerek, hasonló minőségre képesek, mint az eredeti termékek. Így kijelenthető, hogy ár – érték arányban az utángyártott tonerek sokkal jobbak, mint az eredetiek. Ezenkívül tudományosan alátámasztott tény, hogy az utángyártott tonerek környezetbarátabbak, mint az eredetiek.

A HP utángyártott tonerek több ponton biztosított, jól felépített darabok. Maga a HP márka Magyarországon nagyon népszerű, így az utángyártott darabokat is szívesen rendelik a vásárlók. Mindössze 1 százalék selejt aránnyal rendelkezik. Megfelelő használat és tárolás mellett az utángyártott tonerek akár egy évig is megőrzik minőségük. A tonert nem szabad élére állítva tárolni, mivel ekkor a tonertest egyik felébe tömörül a tonerpor és ha hosszan így van, akár be is tömörödhet. A tonerkazettát használat előtt fel kell rázni, azonban ennek nem kell egy intenzív mozdulatnak lennie, hanem elég egy kisebb rázás is és ügyelni kell rá, hogy még a biztosító szalag kivétele előtt történjen meg a rázás, hogy a tonerpor arányosan helyezkedjen el a tonertestben.