HTC Vive játékok

A HTC Vive játékok mindenkinek garantált szórakozást biztosítanak, ezért nézzen be hozzánk a bedchickenvr.hu weboldalra és itt mindent megtalál ezekről valamint a HTC Vive eredetéről is bővebben olvashat amellett, hogy több száz játékunkat is áttekintheti majd.

HTC Vive játékok széles kínálatban elérhetőek a badchickenvr.hu weboldalon ezért itt a helye nálunk ha ön is ki szeretné próbálni a jobbnál jobb HTC Vive játékokat, amelyek között talál majd amatőröknek való játékokat és persze válogattunk a profi gémereknek is izgalmas játékokat amiket mindenki kedvező áron kipróbálhat. Nem sokan számítottak arra, hogy a HTC újdonsága lepipálják az Oculus-t. Akkor történt meg az igazi csoda, amikor berobbant a köztudatba a HTC Vive. Az első tesztelők már dicsérték ezt a prémium kategóriás VR készüléket, amely sokkal interaktívabb, szórakoztatóbb környezetbe tud repíteni valakit, mint elődei. A siker receptje egyszerű: minél inkább hasonlít a virtuális tér a valóságra, annál több tapasztalatot ad, és a HTC Vive ebben a legjobb. A játékosok is rámutattak erre: a vele való játék olyan, mint a valóság, csak jobb – mondják. Jöjjön és próbálja ki ön is.

HTC Vive játékok jó áron

Ahogy egyre több VR játék születik, az alkotók egyre inkább tudatában vannak a technológia potenciáljával, és folyamatosan dolgoznak annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki belőle és jobbnál jobb játékokat biztosítsanak mindenkinek. Az Arizona Sunshine egy véres VR belső nézetű lövöldözős játék, ahol a zombi apokalipszis közepén találja magát. Fedezzen fel mindent szabadon egy amerikai sivatagban. Teljesítse a küldetést különféle nehézségi szinteken, vagy próbálja ki a Multiplayer online a barátaival. Bővebb leírásért és további információkért mindenképpen keresse fel a badchickenvr.hu weboldalt és itt több részletet tudhat meg rólunk és árainkat is megtekintheti.