http://greenautokolcsonzo.hu – utazzon kényelmesen kisbusszal

Napjainkban nagyon sokan járnak autóval munkába, vásárolni, stb. Amikor azonban kirándulásról van szó, akkor sok esetben jobb ha nem a saját autónkkal megyünk, hanem bérelünk például egy kisbuszt.

[wp_ad_camp_1]

A http://greenautokolcsonzo.hu kisbusz bérlés a legjobb választás. A hosszú munkanapok után mindenkinek jár a pihenés és a kikapcsolódás. Legyen egy kirándulásról a családdal és a barátokkal, vagy csak egy hétvégi összejövetelről, mindig jó, ha egy kis időt együtt tölthetünk a szeretteinkkel. Ilyen helyzetekben a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldás ha egy csapat közösen utazik. A Green Autókölcsönzőnél bérelhető kisbuszok 8-9 személy befogadására képesek és B-kategóriájú jogosítvánnyal vezethetők.

Belföldi és külföldi utazásokra egyaránt rendelkezésünkre állnak a bérelhető kisbuszok. Hogyha a csapatból senki nem szeretne vezetni, csak zavartalanul élvezni az utat, pihenni, beszélgetni a többiekkel, akkor sincs gond, hiszen sofőri szolgáltatás is igénybe vehető. Belföldi, rövidebb távokon egy, külföldi utazás esetén pedig két sofőr áll rendelkezésre. Az itt dolgozó sofőrök már több éve dolgoznak a szakmában és nagyon megbízhatóak. A kisbuszok kifogástalan állapotban vannak, kényelmesek, tágasak és minden rendben van a papírjaikkal is. Akkor is nagyon hasznos a kisbusz bérlés, amikor például egy zenekarnak, sportcsapatnak kell eljutnia valahová, vagy amikor egy esküvőre kell elvinni egyszerre több vendéget.

Látogasson el Ön is a www.greenautokolcsonzo.hu weboldalra és béreljen innen kisbuszt a legközelebbi utazáshoz. Hogyha bármilyen kérdése lenne és bővebb információkat szeretne megtudni a szolgáltatásokkal és annak áraival kapcsolatosan, akkor hívja a +36 30 229 4100 0 / +36 2390 229 4600-as telefonszámot, vagy írjon emailt az info@greenautokolcsonzo.hu címre, és az itt dolgozók minden kérdésére örömmel válaszolnak majd.