Internettel vezérelhető Lifx led világítás

Ha korszerű és megbízható fényforrás az, amit keresel, akkor led világítással meg kell ismerkedned. Az általunk is forgalmazott minőségi led termékek a búra és optika nélküli fényforrásokkal ellentétben nem kápráztatnak és nem vakítják a szemeket. Használatukkal hosszú időn át tökéletesen egyenletes, és szemkímélő fényt kapható. A beszerzés érdekében pedig csak annyit kell tenned, hogy választasz, majd máris rendelhetsz.

[wp_ad_camp_1]

Az irányítható Lifx világítás a legmodernebb megoldást hozza el minden otthonban. A Lifx led körtékről tudni kell, hogy wifi protokollt használnak a kommunikációhoz, működésükhöz pedig nincs szükség bridge-re. A használatuk igazán egyszerű, hiszen csak ki kell cserélned a hagyományos izzót, majd betenni helyette az új Lifx megoldást. Tudni kell, hogy egy hálózatra nem kevesebb, mint száz ilyen fényforrás csatlakoztatható. Persze ez a szám nagyban függ az otthonodban használt wifi jel erősségétől is.

A Lifx használatát lehetővé tevő alkalmazás igazán könnyedén és teljesen ingyenesen elérhető az App Store vagy a Google Play áruházból. A körték Android 4+, és iOS 6+ operációs rendszerrel működő okostelefonokról vezérelhetőek. Az alkalmazás mindenki számára lehetővé teszi, hogy az összes fényforrást egyszerre, vagy épp ellenkezőleg egyesével, esetleg csoportosan vezérelje. Lehetőség van emellett arra is, hogy a család minden tagja a saját okostelefonjáról vezérelje a saját világítását a szobában.

Fedezd fel Te is a legújabb Lifx led megoldásokat és biztos lehetsz benne, hogy levesznek a lábadról! A kényelmes és gyors beszerzés érdekében csak annyit kell tenned, hogy felkeresed online üzletünket és máris leadhatod a rendelésed, holnapról wifi segítségével vezérelheted otthonod megvilágítását. Ne feledd, a Ledleet mindig a legújabb megoldásokkal vár!