Intsen búcsút a gonorrhoeának!

Azt gyanítja, hogy gonorrhoeával fertőzött? Amennyiben égő érzést észlel vizeléskor, esetleg heretáji illetve alhasi fájdalmat vagy kellemetlen érzést tapasztal, könnyen lehet, hogy igaza van. Kérjen ez esetben minél hamarabb időpontot a Belvárosi Orvosi Centrumtól, hogy igazolhassák feltételezését, és elkezdhessék a kezelését!

[wp_ad_camp_1]

A kankó, tripper vagy gonorrhoea könnyedén kimutatható a húgycsőből illetve méhnyakból vett minta segítségével. Ne halogassa hát az egyszerű vizsgálatot, hiszen a megfelelő kezelés időben történő elkapása nélkül súlyos betegségek és szövődmények léphetnek fel. Minél hamarabb keresse fel rendelőnket, amennyiben úgy véli, hogy gonorrhoeája van, esetleg gonorrhoeás beteggel kerülhetett kapcsolatba! Intő jelek lehetnek az vizeléskor fellépő égető érzés, az alhasi vagy heretáji fájdalom, a hüvelyváladék megváltozása, a menstruációtól független vérzés vagy férfiak esetében a húgycső folyása. Ha ilyen és ehhez hasonló tüneteket tapasztal, kérjen azonnal kivizsgálást, és végeztessen el több tesztet is, hiszen könnyen lehet, hogy ebben az esetben egyéb kórokozókkal is megfertőződött. Amennyiben minket választ, úgy mi ezt automatikuson elvégezzük, hiszen tisztában vagyunk a kockázatokkal és az általános kórképekkel. Válasszon hát egy olyan rendelőt, ahol tudják, hogy miről beszélnek, és az elsődleges cél a páciens egészsége és elégedettsége!

Ha Ön is inkább egy diszkrét, kellemes környezetben teszteltetné le magát, ahol a kezelés során is egyenrangú félként kezelik, ne tétovázzon a Belvárosi Orvosi Centrum felkeresését illetően. Számos elégedett ügyfelünk a bizonyíték arra, hogy jól végezzük a dolgunkat. Kérjen tőlünk időpontot online weboldalunkon illetve az info@boc.hu e-mail címen, vagy telefonon a +36 30 870 7427 és a +36 30 372 6832 számok egyikén! Ha egyszer minket választ, higgye el, többé nem is akar majd máshová menni.