IPL szőrtelenítés előnyei

Sok nőt bosszant, hogy a nyári időszakban milyen epilálási módszert alkalmazzon, hogy minden strandolás alkalmával szőr szálaktól megszabadulva induljon útnak. Természetesen a legegyszerűbb, ha ellátogat egy kozmetikai szalont, vagy ha a megszokott borotvát választja. Érdemes megkeresni azt a módszert, amely megkönnyíti a szőrtelenítést a nyári időszakban.

A Braun IPL technológiának köszönhetően a szőrtelenítés könnyű és egyszerű lehet az ön számára is, és az őszi, téli hónapok lehetőséget adnak, hogy közelebbről megismerje a készüléket. Összegyűjtöttük azokat az előnyöket, amelyek alátámasztják, hogy maximálisan meg lesz elégedve, ha a Braun Silk-expert IPL készüléket választja a szőrtelenítés alkalmával. Tudni kell, hogy az IPL-es kezelések otthonában bármikor elvégezheti, és a Braun Silk-expert IPL mobilalkalmazásnak hála rendszerezheti a szőrtelenítést. A készülék segítségével a művelet rövid idő alatt és hatékonyan elvégezhető. A siklás üzemmód által a lábszár szőrtelenítése mindössze hét percet vesz igénybe. A nyári barnaság eltűnése hozzájárul ahhoz, hogy a készülék minden szőrszállal felvegye a harcot.

Fontos megjegyezni, hogy a Braun Silk-expert IPL szőrtelenítő készülék minden másodpercben nyolcvanszor érzékeli a bőrtónust, és ennek függvényében állítja be a fény erejét. A készülék kellemesen meleg fényt bocsájt ki a bőrre, és ennek köszönhetően az enyhe fájdalom alig érezhető. Az első kezelés során, valamint az arc, bikinivonal szőrtelenítése során ajánlott az extra kímélő üzemmódot alkalmazni. A szalonos kezeléseket figyelembe véve a készülékkel pénzt spórolhat meg. A több fázisú szabályozás talán a legnagyobb előnye a terméknek, mert így mindenki az igényeinek megfelelően szőrteleníthet.