Ismerd meg a beltéri dugulások okait, hogy elkerülhesd!

Hosszú évek tapasztalata alapján mondhatom, hogy a beltéri dugulások a legtöbb esetben a WC-ben szoktak jelentkezni. Azt viszont tudni kell, hogy a WC csésze soha nem dugul el egyszerűen csak magától, leszámítva, ha az már legalább harminc éves, elvízkövesedett, így a garat belső átmérője is jelentősen leszűkült. Azt is tudni kell, hogy a WC-nél nem érdemes spórolni a víz használattal, ugyanis a kis vízhozamú, gyenge átöblítő képességű szelepek legnagyobb problémája, hogy bár leviszik a szennyvizet, de azt nem mossák le.

[wp_ad_camp_1]

A WC duguláselhárítás II. kerület környékén szerencsére csapatunk által könnyen megoldható, csak jeleznie kell felénk a problémáját. Érdemes ügyelni persze a megelőzés érdekében, hiszen a WC csésze dugulását általában a beleesett illatosító, egy komplett tekercs WC papír, illetve egyéb idegen tárgyak okozzák. A duguláselhárítás II. kerület városrészben így bizony sürgősen szükséges lesz.

Persze nem csak a WC okozhat bosszúságot, hiszen a mosogatók vezetékeinek dugulása is gyakori probléma. A mosogatók dugulását legtöbbször az indokolatlanul sok mosogatószer használata okozza, márpedig ha ez még párosul a meleg víz spórolással is, akkor a dugulás nehezen kerülhető el. Ebből is következik az, hogy azokban az otthonokban, ahol kisméretűek a vízmelegítő tartályok, sokkal sűrűbben kell igénybe venni a duguláselhárítást.