Ismerd meg a rúzsokat, melyek mindenkinek jól állnak!

A nude egy igazán természetes, nagyon visszafogott árnyalat. A nude esetében az a lényeg, hogy a szín közel legyen az ajkaid eredeti színéhez, tehát a cél, hogy éppen csak egy kis élénkséget adjon. Amikor a kész sminket egy nude rúzzsal fejezed, meglátod, hogy azonnal felragyog az egész arcod. A nude árnyalat tehát semmiképp nem hiányozhat a „fegyvertáradból”.

[wp_ad_camp_1]

Az idei trendet leginkább a narancsos árnyalatok uralják. Természetesen ez koránt sem jelenti azt, hogy a finom, nőies barack kiment a divatból. A lágy barack szín kimondottan csókolni valóvá varázsolja az ajkakat, mindemellett a természetes és a romantikus sminkekhez is jól illik. A barack persze akkor is jó választás, ha a füstös szemek hangsúlyosságát szeretnéd egy picikét tompítani.

A piros, avagy az örök klasszikus egyszerre merész, nőies, szexis, ugyanakkor elegáns. A  piros rúzs a vagány, rockosabb szereléssel dögös megjelenést sugároz. A maszkulin stílust gyúrja össze a nőiességgel. Egy kis fekete ruhát ugyanakkor képes hihetetlenül elegánssá tenni, avagy szinte minden alkalomra megfelel. Vigyázni kell vele, mert nagyon karakteres szín, így a szemeidet már csak óvatosan sminkeld. Mielőtt kiválasztasz, nézz szét alaposan, hiszen számos árnyalata létezik.

A pink szín esetében nagyon sok múlik azon, hogy milyen a saját személyiséged. A halvány, púderes pink képes kislányos bájt kölcsönözni az arcnak, holott a fényes, neonszínű pink azonnal igazi dívává varázsol. A piroshoz hasonlóan tehát a pink is számos stílusban viselhető. Itt is jól kell választani és biztosan az egyik kedvenced lesz.

Sokan tartanak a barnás árnyalatoktól, pedig, ha megtaláltad a hozzád illő színt, a barna kedvelt rúzsod lesz. Ha sötétebb a bőrtónusod, akkor a sötétebb színeket is választhatod, de ha világosabb a bőröd, akkor érdemes inkább a barackba nyúló árnyalatokat választani.