Itt az új Apple iPhone 11!

Az Apple szeptember 10-én mutatta be az új iPhone okostelefonját, az iPhone 11-et, amely nagy teljesítményű funkciók széles választékát kínálja megfizethető áron. A drágább iPhone 11 Pro és az iPhone 11 Pro Max mellett kapható iPhone 11 a legtöbb ember számára tökéletes iPhone lesz.

[wp_ad_camp_1]

Az iPhone 11 az iPhone XR utódja, és egy 6,1 hüvelykes LCD-kijelzővel rendelkezik, amelyet az Apple “folyékony retina HD kijelzőnek” hív. Jellemzője: 1792 x 828 felbontás, 326ppi, 1400:1 kontrasztarány, maximális fényerő 625 nits, True Tone támogatás a fehéregyensúlynak a környezeti megvilágításhoz történő igazításához, és széles színtartomány a valósághű színekhez. Az iPhone XR-hez hasonlóan az iPhone 11 nem tartalmazza a 3D Touch-ot, hanem a Haptic Touch-ot. A Haptic Touch az iOS 13 rendszerben is támogatott, de hiányzik a 3D Touch nyomásérzékenysége. A dizájn szempontjából az iPhone 11 üvegtesttel rendelkezik, amely hat különböző színben kapható: fehér, fekete, sárga, piros, lila és zöld. Az utóbbi két szín 2019-ben teljesen új volt. Az iPhone 11 nem néz ki sokkal különbül, mint az iPhone XR, ám az Apple szerint az okostelefonok történetében a valaha volt legkeményebb üvegből készült és jobb vízállóságot (IP68) kínál, növelve az általános tartósságot.

A térbeli hangzás magával ragadóbb hangélményt kínál, és a Dolby Atmos támogatott. A kamerarendszer az iPhone 11-et elkülöníti az XR-től, az Apple pedig új, két lencsés kamerát mutat be, amely tovább javítja a korábbi egylencsés kamerát. A kamerabeállítás egy standard széles látószögű kamerát és egy új, rendkívül széles látószögű kamerát is tartalmaz, 120 fokos látómezővel. Az iPhone 11 Pro-tól és a Pro Max-tól eltérően nincs teleobjektív. Az Apple szerint az ultra széles látószögű kamera négyszer több képet készít, így ideális tájkép-, építészeti-, vagy éppen portré felvételekhez és még sok máshoz.