Izlandi, az igazi!

A halolaj tartalmú étrend-kiegészítő készítmények alkalmazása az utóbbi években nagyon előtérbe került, nem is ok nélkül. Igen sok tudományos vizsgálat igazolta az emberi szervezetre kifejtett jótékony hatását.

Miért is éri meg  rendszeresen halolajat fogyasztani? A halolaj egészségvédő hatása már régóta ismert. Védi szív- és érrendszerünket, frissíti memóriánkat, javítja hangulatunkat, erősíti csontozatunkat, sőt az utóbbi évek kutatásai alapján képes lehet megvédeni bennünket egyes daganatos betegségek kialakulásától is. Az emlőrák kialakulásának esélye több, mint 30%-al csökken a rendszeres halolaj fogyasztók nők körében. A daganatos betegségek elleni védő hatása nagy valószínűséggel a magas D-vitamin tartalmának is köszönheti, ugyanis bizonyított tény, hogy az alacsony D-vitamin szint esetében gyakoribb a betegség előfordulása. Másrészt a tengeri halak omega-3 tartalma is igen magas, ennek tudható be a belőlük készült olaj egészségre kifejtett jótékony hatása.

Melyiket is válasszam? Rengeteg féle készítmény kapható, de minőségük igen széles skálán mozog. Érdemes a legtisztább helyről származó halolajt használni, így tudjuk a legkedvezőbb hatást elérni. Az izlandi halolaj a világon talán a leghíresebb, legkiválóbb minőségű termékek szülőhazája. Ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy Izlandon van a legkevesebb depressziós beteg. Izland az egyik legnagyobb halfogyasztó ország és az innen származó halolaj termékek minket, magyarokat is jókedvre deríthetnek!

Az izlandi LYSI cég halolaj tartalmú termékei a Vitaldepo Webáruházban folyamatosan, kedvező áron megvásárolhatók. Ráadásul itt orvos-természetgyógyász segítségét is kérhetik egészségproblémájuk természetes kezeléséhez! Telefonon vagy személyesen is van lehetőség orvosi konzultációra!

Számunkra tehát egyértelmű a válasz: “Izlandi az igazi!”