Izlandi, az igazi!

A halolaj tartalmú étrend-kiegészítő készítmények alkalmazása az utóbbi években nagyon előtérbe került, nem is ok nélkül. Igen sok tudományos vizsgálat igazolta az emberi szervezetre kifejtett jótékony hatását.

[wp_ad_camp_1]

Miért is éri meg  rendszeresen halolajat fogyasztani? A halolaj egészségvédő hatása már régóta ismert. Védi szív- és érrendszerünket, frissíti memóriánkat, javítja hangulatunkat, erősíti csontozatunkat, sőt az utóbbi évek kutatásai alapján képes lehet megvédeni bennünket egyes daganatos betegségek kialakulásától is. Az emlőrák kialakulásának esélye több, mint 30%-al csökken a rendszeres halolaj fogyasztók nők körében. A daganatos betegségek elleni védő hatása nagy valószínűséggel a magas D-vitamin tartalmának is köszönheti, ugyanis bizonyított tény, hogy az alacsony D-vitamin szint esetében gyakoribb a betegség előfordulása. Másrészt a tengeri halak omega-3 tartalma is igen magas, ennek tudható be a belőlük készült olaj egészségre kifejtett jótékony hatása.

Melyiket is válasszam? Rengeteg féle készítmény kapható, de minőségük igen széles skálán mozog. Érdemes a legtisztább helyről származó halolajt használni, így tudjuk a legkedvezőbb hatást elérni. Az izlandi halolaj a világon talán a leghíresebb, legkiválóbb minőségű termékek szülőhazája. Ezt mi sem jelzi jobban, mint hogy Izlandon van a legkevesebb depressziós beteg. Izland az egyik legnagyobb halfogyasztó ország és az innen származó halolaj termékek minket, magyarokat is jókedvre deríthetnek!

Az izlandi LYSI cég halolaj tartalmú termékei a Vitaldepo Webáruházban folyamatosan, kedvező áron megvásárolhatók. Ráadásul itt orvos-természetgyógyász segítségét is kérhetik egészségproblémájuk természetes kezeléséhez! Telefonon vagy személyesen is van lehetőség orvosi konzultációra!

Számunkra tehát egyértelmű a válasz: “Izlandi az igazi!”