Jó állapotú használt laptopok olcsón!

A laptopbazis.hu weboldalon használt laptopok rendelésére van lehetőség ráadásul a legmagasabb minőségű gyártóktól, például a Samsungtól, a Delltől, a HP-tól, Az Acertől, az Asustól vagy éppen a Toshibától. Eladó laptopjaink mind teszteltek, esztétikailag pedig hibátlanok, ráadásul webáruházunk ingyenes házhozszállítást is biztosít.

[wp_ad_camp_1]

Használt laptop kínálatunkban A HP ProBook 5330M az egyik legkiválóbb darab, és a vételára már tartalmazza a Windows 7 64 bites magyar operációs rendszerét. A laptop főleg üzleti célra ajánlott, fémháza masszív, és esztétikailag rendkívül szép. A Toshiba Satellite L750-1XL egy szép állapotú laptop, amely Intel videokártyával, 6 GB RAM-al, valamint beépített webkamerával és mikrofonnal rendelkezik. A laptop műszakilag jól felszerelt és hibátlan, a jobb sarka kopott. 6 hónap garanciával kapható, ráadásul 25%-os kedvezménnyel rendelhető.

Az Acer Ferrari One FO200 egy különleges, nagyon szép állapotban levő laptop, amely 500 Gb tárhellyel, webamerával és mikrofonnal is rendelkezik. A laptop külső borítóján a Ferrari híres emblémája található, és a laptop teljes külseje tűzpiros. A Sony Vaio VPCEA3M1E laptop egy szintén minőségi darab, fiatalos, esztétikus, és működésével sincs semmi probléma. Tuchpadja érzékeny, billentyűzete fehér színű, az egész laptop egy igazi csoda. Amennyiben további információkat szeretne megtudni laptopjainkról, vagy át szeretné böngészni a teljes kínálatot, keresse fel bátran weboldalunkat a laptopbazis.hu-t. Kérdések felmerülése esetén vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a pcdcomputerkft@gmail.com e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 381 8839 telefonszámot.