Jó minőségű svájci használtruha nagy mennyiségben

Manapság egyre több helyen találkozhatunk használtruhát forgalmazó kiskereskedésekkel. Régen igen lenézően kezelték a használtruhával való kereskedelmet és azok viselését, ám mára már úgy is mondhatnánk, hogy egyfajta divattá vált, hiszen egyre többen győződnek meg arról, hogy nem olcsón juthatnak minőségi darabokhoz.

Svájci használtruha az extra minőségtől egészen a 2. és a 3. osztályig minden megtalálható a kínálatunkban. A cégünk nagymennyiségű használtruha behozatalával foglalkozik már több éve. Amely kb. 50 tonna ruhamennyiséget foglal magába havi szinten, amely valljuk be nem kis mennyiség. A vállalkozásunk immáron 20 fővel rendelkezik és szolgálja ki az állandó partnereinket. Annak érdekében, hogy gyorsabban menjen az áru feldolgozása, illetve értékesítése, folyamatosan bővítsük a csapatunkat. A vállaltunk immáron négy üzlettel is rendelkezik, ahol mindig minőségi, tiszta ruhával várjuk a kedves vásárlóinkat. Az üzleteink megtalálhatóak Szentesen, Szarvason, Szeghalmon és Békéscsabán. Manapság a használtruha egyáltalán nem azt a szintet nyújtja, melyet kb. 10 évvel ezelőtt megszokhattunk.

Hiszen az általunk forgalmazott ruhák mindig tiszták és rendezetten kerül az üzleteinkben, melyeket legtöbb esetben darabszámra árulunk, így mindenki a kedvére válogathat. Az eladás általában súlyra történik, vagyis a ruhaneműknek megvan a kilónkénti értéke és ez alapján határozzuk meg az árat, hogy mennyi a volt a lemért súlya. Amennyiben Ön, mint viszonteladó szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, akkor arra is lehetőség. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkon, melyet a svajciangolturinagyker.hu honlapján találhatnak.