Jön a tavasz, újítsd fel tetődet könnyedén és kényelmesen!

Ha Ön is úgy érzi, hogy itt lenne az ideje lassan egy kis felújításnak, már alig várja a tavaszt, hogy végre kipofozza a házat, akkor itt az ideje, hogy megismerje az egyik legjobb tetőfedő megoldást, ami számos pozitívummal rendelkezik. A nagyszerű Renolit Alkordesign és Alkormetal rendszer profi megoldást biztosít az olyan magastetős házak esetén, amikor vékony a teherhordó födém és alacsony teherbírású a tetőszerkezet.

[wp_ad_camp_1]

A fent említett esetekben felmerül a kérdés, hogy mivel is fedhető úgy le a tető, hogy az esztétikus legyen, de vízzáró is, sőt még akár egyedi formát is könnyen tudjon követni. A Renolit terméke rengeteg a válasz a kérdésre. A termék rengeteg előnnyel rendelkezik, hiszen egyesíti magában a cinkből, rézből és alumíniumból készült fémtetők esztétikumát, sőt a hajlékony műanyag vízszigetelések előnyeit is. Azt ki kell emelni, hogy a fémtetőknél jóval kedvezőbb áron lehet hozzájutni és persze sokkal nagyobb hajlékonysággal is bír.

A tetőszerkezet másik nagy előnye, hogy a rendszer megfelel bármilyen geometriájú, egyszerű vagy összetett tetőkhöz is, tehát általa nem okoz gondot a felújítás, bármilyen is legyen a már elkészült tető, ám új épületek esetében is egyaránt jó választás. További előnye az egyszerű kivitelezhetőség. A lemez átfedései alá gyors, egyszerű mechanikai rögzítéssel helyezik el a rögzítőelemeket, az átfedéseket pedig forró levegős hegesztéssel oldják meg.

A színek skálája adott, kedvedre tudsz válogatni, avagy az esztétikummal így nem lesz gond. A szigetelőlemezes fedés nyeregtetőn történő alkalmazásakor pedig még az energiahatékonyság is biztosított, mivel közvetlenül a szigetelésre is rögzíthetők az energiát termelő napelemek, így nem csak esztétikus lesz házad, de még arra is képes lesz, hogy energiát termeljen.