Karos állvány hihetetlenül alacsony áron

A karos állványok leginkább arra alkalmasak, hogy biztonságosan tároljanak lemezeket, szálanyagokat, illetve táblákat is amelyek nagyobb hosszúságúak, tehát ezekre a karos állványokra szükség lehet például raktárakban is. Ha a szálanyagokat több szinten biztonságosan tudja tárolni, akkor így elkerülhető ezeknek a súrlódása.

[wp_ad_camp_1]

Karos állvány alacsony áron széles kínálatban elérhető a raktech.hu weboldalon, de nálunk természetesen arra is van lehetősége, hogy egyedi ajánlatot kérjen. A karos állvány részeit, tehát a tartó karokat, az oszlopokat minőségi acélból készítjük el méghozzá hidegen hengerelve. Miután részletesen egyeztettünk ügyfeleinkkel megkezdjük a karos állvány pontos megtervezését gyártását, illetve helyszíni kivitelezését is. A karos állványok tökéletesen megfelelhetnek fémek, fa, műanyag, forgácslap, cső, illetve szálanyag tárolásra. A helyszíni felmérés, illetve a tanácsadás nálunk teljesen ingyenes ezért forduljon hozzánk még ma!

Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a karos állványokról nem árthat fellátogatni weboldalunkat a raktech.hu-t, hiszen itt megtekintheti a teljes kínálatot is szolgáltatásainkkal együtt, valamint átböngészheti galériáinkat és megtekintheti referenciáinkat is, tehát érdemes hozzánk fordulni. Ha bármi kérdés merülne fel a karos állványokkal kapcsolatban nincs más dolga mint felvenni a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@raktech.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 1 70 04 006 telefonszámot és mi azonnal visszajelzünk majd önnek, hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre. Karos állványokra több esetben szükség lehet ezért érdemes átnézni weboldalunkat. További információkat a karos állványokról weboldalunkon talál majd.