Katt ide, és tudjon meg mindent a városfejlesztésről

A Városfejlesztés Zrt. már több mint 20 éve került megalapításra, azóta számos nagyszabású projekt megvalósításában vett részt, melyeket az EU-ban szerzett tapasztalatok alapján végzett el.

Katt ide, ahol minden bővebb információt megtalál. A varosfejlesztes.hu oldalára látogatva számos információt megtudhat rólunk, illetve a referenciáinkat is megtekintheti. A komplex városfejlesztési elképzelések válóra váltásához hazai tervezési és megvalósítási módszereit szervezeti és jogi finanszírozási eszközeit a működés során az első pár évben alakítottuk ki. Az operatív városfejlesztés a közszféra aktív városfejlesztési szerepvállalásán alapuló és a városi szövetbe való fizikai, építési beavatkozásával történő városfejlesztés. Amely a közszféra által megfogalmazott városfejlesztési elképzelések megvalósítása, koncepciók jóváhagyása és a megfogalmazott városfejlesztési céljainak valóra váltása érdekében. A városfejlesztések megvalósítása mindig orientált fejlesztések alapján készülnek, melyek ma is érvényes szakpolitikai iránymutatása alapján készülnek.

A városfejlesztések Bajnai László könyve alapján valósulnak meg, ugyanis az ebben összegzett definíciókat vesszük alapul. A fejlesztések a közszféra és a magánszféra együttműködésével, együttes erővel, jogi és szervezeti erők összehangolásával történek az operatív városfejlesztések. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra kattintva, ahol minden tovább információt megtudhat. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, az ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésére áll, melyet a +36 20 941 1234-es telefonszámon ér el. illetve elérhetőek vagyunk még online az info@varosfejlesztes.hu e-mail címre kattintva.