Kedvező redőny árak, magas minőségű redőnyök

Ugye szeretne Ön is minél több pénzt megspórolni? Szeretné csökkenteni a magas fűtési számlát? Ha a nyílászárókat már lecserélte, szigetelte otthonát és nem tudja, hogy mi mást is tehetne még? Nos, a válasz egyszerű, hiszen ebben az esetben a redőnyök jelentik a legjobb megoldást. Talán sokan nem is gondolnák, hogy a redőnyök kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonsággal bírnak, amellett, hogy biztonságosabbá teszik otthonát és megóvják intim szféráját is a leskelődőktől.

[wp_ad_camp_1]

A redőnyök nagyszerűen tudják biztosítani a hőszigetelést, mivel a maga a redőny is, és az üveg  előtti  levegőréteg is, szigetelést képez, ezáltal télen még inkább bent tartják a meleget otthonába, nyáron meg hűvösen tartják a lakást, mivel nem engedik be a nap sugarait, továbbá az utcai zajokat is nagyban lecsökkentik. Az általunk biztosított kínálatban kedvére válogathat a számtalan redőny közül, hiszen van például külső tokos-, vakolható tokos- és belső tokos redőny is.

A külső tokos redőny olyan otthonok esetében ajánlott, ahol nincs kialakítva redőnytok vagy a helye, mert nem gondoltak erre az építkezésnél. Az alumínium redőny változata készíthető a közkedvelt szögletes alumínium redőnytokkal, valamint félköríves tokkal is igény szerint. A műanyag redőnyök tokja viszont kizárólag szögletes formájú lehet. A műanyag redőnyök több színben is kaphatóak, mint például a fehér, famintás, barna, sötétbarna, mogyoró. A hőszigetelt alumínium redőny színeiből még sokkal nagyobb a kínálat, hiszen nem kevesebb, mint húsz színből lehet választani. A műanyag redőnyök és az alumínium redőnyök mozgatása egyaránt történhet gurtnival vagy zsinórral is, ám az alumínium redőnyök mozgatása akár motoros hajtású is lehet.

Ha kiváló minőségű redőnyökre van szüksége forduljon bizalommal hozzánk, mert a kiváló minőségű redőnyök most nagyon kedvező áron biztosítjuk Önnek, és a redőnyök felszerelését követően, Ön és családja is, élvezheti a redőnyszerelés előnyeit. Nevezetesen a kényelmet, a biztonságot, a nagyobb intimitást, a lényegesen kisebb fűtés és hűtésköltségről nem is szólva!

Forrás: Szabó Árnyékolástechnika Budapest, redőny