Keresőoptimalizálás tanácsadás profiktól

Mindenki ismeri a mondást, miszerint könnyebb tanácsot adni, mint kalácsot! Általában, ha elfogadunk embertársainktól egy jó tanácsot, az még nem is biztos, hogy meg is fogadjuk vagy az szerint fogunk cselekedni. Amennyiben professzionális tanácsot kapunk vagy adunk, azzal már teljesen más a helyzet, az ellentétes cselekvés komolyabb gazdasági vagy pénzügyi hatással lehet életünkre, környezetünk életére.

[wp_ad_camp_1]

Keresőoptimalizálással kapcsolatban az interneten különféle jó tanácsokat lehet olvasni, talán a 10 + 10 „hogyan kerülj a Google élére” tippen is túl vagyunk, ám konstruktív megoldást egyik sem adott a kezünkbe, és még mindig ott tartunk, hogy az oldalunk vagy nincs a TOP 100-ban sem, vagy valahol a 90. oldal környékén kullog.

Ekkor ideje kiikszelni az összes olyan marketinggel teletömött, kulcsszavasra fogalmazott keresőoptimalizálási tanácsadó oldalt, és valóban olyanok segítségét keresni, akik konkrétan megmondják, mit kell tenni ahhoz, hogy a weboldal megmozduljon. Természetesen előre.

Ez sokkal könnyebb, mint gondolnánk! A keresőoptimalizálás tanácsadás minden esetben érvényes azokra a weboldal tulajdonosokra, akik úgy érzik megfelelő időmennyiséggel, szorgalommal, kreativitással rendelkeznek, hogy önállóan is „felhozzák” oldalukat.

Ebben az esetben mi egy alapos, mindenre kiterjedő elemzést végzünk az adott oldalról, legyen ez egy teljes weboldal vagy aloldalak. Ezután megkezdődik a konkrét tanácsadás, ami személyesen vagy skype-on is történhet, ezen megbeszélés alatt konkrétan megmondjuk, mit kell tenni. Ez lehet változtatás a weboldalon ahhoz, hogy keresőbaráttá legyen, a konkrét kulcsszavakkal való foglalkozás, linképítés mértéke.

A sikeres együttműködéshez egy kisebb weboldalnál havonta egy óra keresőoptimalizálás tanácsadás elegendőnek bizonyul.