Kérj vízszigetelő lemezeket a tetőre és a teraszra is!

Ha nem szeretnéd, hogy a rossz szigetelés miatt meggyűljön a bajod a vízzel, akkor érdemes előrelátónak lenni és a legjobb termékeket kiválasztani. A nemrégiben debütált lágy PVC-alapú Fatrafol vízszigetelő lemezek egyedülálló tulajdonságaiknak köszönhetően kiváló megoldást nyújtanak felszín alatti épületek vízszigeteléséhez, tetőburkolatok vízszigeteléséhez, valamint medencék és tavak szigeteléséhez is, így érdemes a kivitelezőtől ezt a megoldást kérni!

[wp_ad_camp_1]

A Fatrafol termékeinek több típusát is biztosítja, így mindenki megtalálhatja a felhasználási cél függvényében a számára legjobb választást. A tetőszigetelési rendszerbe tartozik például a Fatrafol 810, ami a legáltalánosabban alkalmazható csapadékvíz elleni szigetelőlemez. A termék mechanikusan rögzített és leterhelt tetők vízszigeteléséhez, valamint zöldtetők kialakításához alkalmazható. A Fatrafol 807-es megnevezésű termék viszont már közvetlenül felhasználhatók bitumenes épületek felújítására is.

A termékek egy másik családjába tartozik a Fatrafol 814-es lemez, ami teraszok és erkélyek bontás nélküli rekonstrukciójára használható, mely egy járható, csúszásmentes réteget képez. A csomópontok megerősítéshez, illetve az átvezetések kialakításához, valamint az egyes lemezek toldásához a Fatrafol 804-es homogén lemeztípus ajánlott. A mélyépítési szigetelő rendszerbe a Fatrafol 803-as és 813 lemez ajánlott. Ezek az épületek alsó részeinek szigeteléséhez, a talajvíz kizárásához használatosak.

Tudni kell, hogy a Fatra Izolfa Zrt. a lemezek kizárólagos forgalmazója Magyarországon, így ha ilyen megoldást szeretne kérni, akkor a céghez kell fordulnia, ugyanis a lemezeket kizárólag a Fatra Izolfa Zrt. által betanított és oklevéllel elismert kivitelező cég munkatársai építhetik be.