Kerti Játszóház! Szabadban játszani jó!

A 21. századi gyerekek számára sokszor megkell mutatnunk, hogy a szabadban történő játszás mennyire élvezetes is tud lenni, és sokkal jobb időtöltés, mint a számítógépes játékok. A szabadban eltöltött időt és kint játszott játékokhoz mindig találunk egy kispajtást.

[wp_ad_camp_1]

Kerti Játszóház több fajtáját is megkülönböztethetjük. Kínálatunkban fellelhető a Country ház, méhecskés játszóház, de mágikus játszóház is megtalálható a webshopunkban. Ezek a házikók egyszerűen összeállítható, könnyű szerkezetűek és minőségi műanyagból készülnek, melyek UV védelemmel biztosítottak és ez által ellenállnak az időjárási viszontagságoknak. A kis házikó ablaka és ajtaja nyitható, 110-120 cm-es magassága ideális a gyermekek számára. A házikók részletgazdagon kidogozottak és fajtától függően más-más díszítéssel rendelkeznek. A házikó szerszámok nélkül összeállítható és bármikor arrébb rakható, hiszen modelltől függően nem haladják meg 10-15 kilogrammot. A műanyag házikók játszóházakban is kiválóan alkalmazhatóak.

A kerti játszóhát magas élményt nyújt a kis gyermekek számára, hiszen lehet egy saját kis birodalmuk, kuckójuk. A házikó meghittségét kerti kis asztallal és székekkel tehetjük még szebbé. A kis bútorok pont ideális méretarányokkal rendelkeznek a házikóhoz viszonyítva. Amennyiben felkeltettük érdeklődést és szeretné gyermekét/gyermekeit meglepni szülinap, névnap vagy a közelgő húsvéti ünnepek alkalmából egy csodás kerti játszóházzal, akkor kattintson a www.jatek-webaruhaz.hu honlapunkra. A megrendelt termékeket akár már másnap kézhez kaphatja. További információért forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708 telefonszámon, illetve írjon az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre.