Kerüld el a dugulást, okos tanácsokkal segítünk!

Sajnos sok háztartásban töménytelen mennyiségben használják a sűrű állagú tusfürdőket, a folyékony szappanokat és társaikat. Márpedig, ha nem akar dugulást otthonában, akkor a több víz és kevesebb tisztálkodószer jelentheti a megoldás. Ez több szempontból is hasznos, hiszen így nem csak a drága kozmetikumokkal spórolhat, de sokszor a dugulás-elhárítással együtt járó kiadásokat is megtudja takarítani.

[wp_ad_camp_1]

A duguláselhárítás II. kerület környékén egy kis odafigyeléssel megelőzhető. Jó, ha tudja tehát, hogy az ételmaradékok például nem áznak szét a szifonban, így az apróbb ételdarabokat érdemes inkább kiszedni a lefolyónyílásból, és véletlenül sem letuszkolni. A duguláselhárítás II. kerületben sokszor épp emiatt alakul ki, tehát a fő gonosz a mosogató.

A nagyobb családi események, a közelgő ünnepek környékén, amikor a megszokottnál több vendégre kell főzni, így nagyobb mennyiségű ételt kell kezelni, esetleg egyszerűen csak az időhiány miatt nem tud odafigyelni arra, hogy mi kerül a mosogatóba, akkor bizony könnyen kialakulhat a baj. Éppen ezért mikor nagy a felfordulás akkor még nagyobb figyelemre van szükség, avagy ha nem akar a duguláselhárítással bajlódni, akkor ne spóroljon az idővel!