Készülődés a karácsonyra a Schleich adventi naptárral

Az év talán legjobban várt ünnepe a gyermekek számára a karácsony. Nem csoda, hisz minden gyermeket érdekel, hogy elég jó volt-e, hogy ajándékot kapjon a jézuskától. Még izgalmasabb lesz a várakozás, ha gyermeke a Schleich adventi naptárral készülődik az ünnepre!

[wp_ad_camp_1]

Schleich adventi naptár tökéletes ajándék a gyermek számára, amivel könnyen tudja számolni a napokat karácsonyig. Ez a kedves játék nélkülözi a havas tájat és a mikulást, helyette új köntösben bújtatja a karácsony előtti várakozást. A lovas téma különösen a kislányoknak kedvez, ugyanakkor a kisfiúknak is tökéletes játék, hisz a lényeg az állatok szeretete. A Schleich adventi naptár mind a huszonnégy ablakában egy kedves kiegészítő vagy figura található egy érdekes történettel, ami elmeséli a cica, kutya, nyuszi és a lovak izgalmas kalandjait, amiket a legelőn éltek át.

A Schleich adventi naptár kiegészítőivel és figuráival a gyerek kiválóan el tud játszani. Az adventi kalendárium megkönnyíti a várakozást, a gyereknek nem kell folyamatosan azt kérdezgetni a szüleitől, hogy mennyit kell még aludni karácsonyig, ugyanis a Schleich adventi naptár segítségével pontosan látni fogja. A játékkal nem csak adventkor tud játszani a gyerek, hanem gyakorlatilag bármikor. Ha szeretné megtekinteni a Schleich adventi naptárt, akkor látogasson el a jatektenger.hu webáruházba, ahol bővebb információkat is szerezhet róla. Ez a kedves ajándék biztosan nagy örömet fog okozni a gyereknek, ráadásul a szülő számtalan témáról tud beszélni vele játék közben, kezdve az állatoktól a karácsonyig. Mindenképp érdemes ellátogatni a jatektenger.hu webáruházba, hiszen számtalan jó minőségű játékot találhat itt, melyeknek a gyermek biztosan nagyon örülne.