Kézifék bowden az alkatreszek.hu weboldalon!

A kézifék bowden az a huzal, amelyik a kézifék kar, illetve a fékberendezés közti kapcsolat kialakításához szükséges, ez a kézifék bowden kiengedi és behúzza a fékpofákat. Ez elég gyakran meghibásodik, legtöbb esetben elszakad, így legtöbbször nem is lehet megjavítani, hanem egy teljesen új kézifék bowdent kell vásárolni. A Kovács Autóalkatrészeknél többféle kézifék bowden található, méghozzá a legjobb márkáktól kedvező áron.

[wp_ad_camp_1]

A kézifék bowden javítása egy roppant nehéz feladat, ezért a legjobb megoldás felkeresni egy szervizt és kicseréltetni azt. Ez az alkatrész persze nemcsak a fékek mozgatására való, hanem más alkatrészek ki vagy be kapcsolására is egyaránt. A kézifék bowden több drótszálból készül, és nálunk, a Kovács Autóalkatrésznél nemcsak kicseréljük a kézifék bowdeneket, de mi magunk is gyártjuk őket. Azokban a szervizekben, ahol helyben gyártják a kézifék bowdenek, szinte biztos, hogy talál saját ajtójának megfelelő modellt. Természetesen a márkaszervizekben csak egy bizonyos márkájú bowden kapható, de ezeknek az ára jelentősen más, mint annak a kézifék bowdennek az ára, amelyik helyben a szervizben készül el.

A Kovács Autóalkatrész webáruház 2014-ben elnyerte az Ország Boltja I. díját így a minőség egészen kiváló, és bátran megbízhat bennünk, hiszen országszerte elismertek vagyunk, és csakis a legjobb termékeket dobjuk piacra. Amennyiben több információt szeretne megtudni a kézifék bowdenekről, vagy egyéb termékeinkről, látogassa fel weboldalunkat, az alkatreszek.hu-t. Ha kérdéseket szeretne feltenni, arra is van lehetőség, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot, és embereink készségesen segítenek önnek bármiben.