Kiadó Vir szigeti apartman

Vir sziget nagyon népszerű a magyarok körében, sokan járnak ide. A szállás igazán fontos, így érdemes időben neki állni keresgélni. Ha nincs ötlete hol keressen, akkor sem kell elkeseredni, ugyanis tudunk adni egy tippet, ami biztosan nem okoz csalódást!

[wp_ad_camp_1]

Kiadó Vir szigeti apartman – amivel teljes mértékben meg lesz elégedve! Miért vagyunk ebben annyira biztosak? Ezek a tengerparti villák mindennel fel vannak szerelve, így tökéletesek akár nagyobb társaság számára is. Ha barátaival szeretne egy közös nyaralást, vagy csak nagy a család, az sem jelent problémát, ugyanis az apartmanok kellőképp nagyok. Akár az egész apartmant ki tudja bérelni, így tizenkét főnek lesz helye. Az apartman mindennel fel van szerelve, hogy az itt megszállóknak csak a pihenésre kelljen koncentrálnia. A konyha teljesen felszerelt, így nem kell semmilyen evőeszközt vagy tányért vinni. Ingyenesen használható WiFi, UPC és klímahasználat gondoskodik arról, hogy az apartmanban megszállók otthonosan és komfortosan érezzék magukat. A tulajdonosok magyarok, így semmilyen nyelvi akadálytól nem kell tartani!

Az apartman igazán egyszerűen megközelíthető, hiszen Vir szigetre ingyenes használatú hídon keresztül lehet el jutni. Ha vasárnap érkezik vagy távozik, akkor azzal a szombati torlódást el lehet kerülni. A szeptembertől-májusig tartó időszakban nincsenek ilyen torlódások, mivel ez kívül esik a nyaraló szezonon. Természetesen a parkolás is megoldott, így ezzel nincs probléma. Ami a legjobb, hogy az apartmanhoz rendkívül közel van a tenger, mivel csak pár lépés, hogy a vízben legyen. Száz szónak is egy a vége: látogasson el a horvatnyaralo.hu weboldalra, ahol minden szükséges információt megtalál egy helyen, a képeket is beleértve!