Kiváló ballonos víz a Keszi-szódánál!

Szódavíz palackozó cégünk, a Keszi-szóda 1948-ban jött létre családi vállalkozásként, kínálatunk pedig az óta is folyamatosan bővül, a minőség pedig egyre magasabb. Azért, hogy megkönnyítsük vásárlóink életét, létrehoztuk webáruházunkat a keszi-szoda.hu-t, ahol már 1850 különböző árucikk sokaságában válogathat. Mi csakis a legmodernebb technológiákat és a HAACP élelmiszerbiztonsági rendszert alkalmazzuk.

[wp_ad_camp_1]

A ballonos víz rendkívül praktikus, emellett ráadásul környezetbarát is, hiszen utántöltjük őket, így nem marad PET palack hulladék. Utántöltésre ötvenszer van lehetőség, ami azt jelenti, hogy akár 1000 liter vizet ihat meg úgy, hogy közben egyáltalán nem szennyezi a környezetet. Akár otthoni használatra vagy munkahelyre is rendkívül jó megoldás lehet, hiszen mi biztosítunk mindent, ami az ön kényelmére szolgál, például pumpás adagolót, vagy éppen hideg- vagy meleg vizes adagoló automatát. Ezek az automaták kis helyet foglalnak el, egyszerű őket kezelni, modernek és hihetetlenül megbízhatóak. Ha szomjas csak annyit kell tennie, hogy odatartja a poharát, és már ihatja is ásványvizet, szörpjét vagy pezsgőtablettáját.

Ahhoz, hogy friss és minőségi vize legyen, még cipekednie sem kell, hiszen webáruházunk a rendelt termékeket házhoz szállítja önnek. Ballonos víz kínálatunkban kedvező áron rendelhet Szentkiályi, Szentkirályi Eszter, Füredi Oxion PH, Keszi Aqua Plussz, valamint Kesz Pl-vizet is. Amennyiben többet szeretne megtudni termékeinkről, vagy megnézné a teljes kínálatot, látogassa fel weboldalunkat, a keszi-szoda.hu-t. Ha kérdések merülnének fel, akkor vegye fel bátran a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@keszi-szoda.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 30 582 79 07 telefonszámot. Válassza a Keszi-szódát a magas minőségű alacsony ásványanyag tartalmú ballonos vízért!