Kiváló hajós felszolgáló munka jó fizetéssel!

Ha szívesen utazol, szeretnél hajón dolgozni és még tapasztalatod is van, mint felszolgáló,de nincs munkád és ezen az állapoton sürgősen változtatnál, akkor neked is csak annyit kell tenned, hogy felkeresed közvetítő irodánkat, ahol mindent megteszünk annak érdekében, hogy a számodra leginkább megfelelő hajós munkát szerezhesd meg!

[wp_ad_camp_1]

A hajós felszolgáló munka, avagy színvonalas étel- és italszerviz nyújtása a kiállított higiéniai és szervizszabványok szerint, valamint a vendégek kívánságainak megfelelően az a munkakör, mely esetében szinte folyamatos a felvétel. A feladatnak természetesen eleget is kell tenni, hiszen nem olyan egyszerű az, amint talán elsőre gondolnád. A hajós felszolgáló munka esetben a személy felelős a rábízott kiszolgálóegységért az étteremben vagy a bárban, biztosítani kell a szakszerű felszolgálást az ételek és italok esetében, a rugalmas helyettesítés az étel- és italszervizben az étteremben és a bárban szintén követelmény, de szakszerűen és önállóan eleget kell tenni az utasok kívánságainak is.

A hajós felszolgáló munka esetében szükséges a képzettség is, tehát nem tud mindenki ilyen jellegű munkakört betölteni. A felszolgáló végzettség, valamint a legalább két éves, releváns, 4 csillagos szállodai munkatapasztalat, emellett a nagyon jó német és angol nyelvtudás, a Micros rendszer ismerete és az orvosi alkalmasság is egyaránt követelmény, ha szeretnél a luxushajókon felszolgálóként tevékenykedni.

A Crew Agency Kft. vár a legjobb hajós felszolgáló munkákkal, így neked csak annyit kell tenned, hogy jelentkezel irodánknál és talán napokon belül már hajóra is szállhatsz, megismerheted végre az egész világot úgy, hogy közben még jó fizetésre is teszel szert, mint felszolgáló! Keresd fel honlapunkat és csatlakozz hozzánk már ma!