Klasszikustól a legmodernebb szőnyegekig

Egy lakást, akkor nevezhetünk otthonnak, ha ott jól érezzük magunkat. Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a saját ízlésünkre kell formálnunk a lakás stílusát.

[wp_ad_camp_1]

Szőnyeg sokasága várja minden kedves vásárlónkat a www.szonyegjoaron.hu weboldalára kattintva. A honlapunkra látogatva megtekintheti a teljes kínálatunkat, melyben számtalan modell, szín és stílus megtalálható. A jól megválasztott szőnyeg akár a szobánk ékévé is válhat. Fontos, hogy minden szempontot figyelembe vegyünk és utána válasszuk ki a tökéletes darabot. A kínálatunkban megtalálható örök klasszikus darabok, azok számára ajánlott, akik ebben a stílusban szeretnék berendezni az otthonukat, és nem követik a napról napra változó divatot. A mai divatnak a Shaggy szőnyegjeink felelnek meg legjobban, ugyanis ezek a hosszú szálú szőnyegek igazán elegánssá és különlegessé varázsolhatják a szobánkat. A szőnyegjeink több méretben is beszerezhetőek a legkisebbtől a legnagyobbig egyaránt. A legkisebb szőnyegünk 50×80 cm, míg a legnagyobb 300×400 cm.

Amennyiben a meglévő méretre elkészített szőnyegjeink nem felelnek meg Önnek, akkor a padlószőnyeg modelljeinkből, elkészíthetjük az igényeinek megfelelő darabokat. Különösképpen ajánlott haló szobába és nappalikba. A kínálatunkban megtalálható termékek kizárólag első osztályúak és magas minőségűek. Személyesen felkereshet bennünket Nyíregyházán a Dózsa György utca 56-os házszám alatt. Amennyiben bármilyen információra, illetve további segítségre lenne szüksége hívja az ügyfélszolgálatunkat a +36 30 509 24 18 –as telefonszámon, vagy írjon az info@szonyegjoaron.hu e-mail címre. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen a magas szakképesítéssel rendelkező munkatársaink bármikor állnak rendelkezésére.