Közületi toalett papír rendelés az atlantichigienia.hu webáruházból!

Képzeljen el egy világot, ahol nem létezik toalettpapír. Az ember részben megtapasztalja ezt, amikor elmegy egy intézmény mosdójába, ahol nincsen wc papír. Ekkor az ember jobb híján zsebkendőt használ, már ha van nála. Egykor valóban nem volt toalett papír és akkor az emberek különféle dolgokkal helyettesítették a ma használatos toalettpapírt. Ilyenek voltak a kövek, botra erősített szivacs, kukoricacsuhé vagy az újságpapír. Talán mindezeknek már a gondolata is elborzasztja Önt, azonban egykor ezekkel az eszközökkel helyettesítették a mai puha, sokszor illatosított toalettpapírokat.

[wp_ad_camp_1]

Közületi toalett papír rendelés mindazok számára ajánlott, akik valamilyen közösségi helyet, intézményt üzemeltetnek. Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy fejlett országban, a huszonegyedik században azzal szembesül az ember, hogy a mosdóban nincsen toalettpapír. Miután az ember elvégezte a dolgát szüksége van valamire, amit utána használhat, ezt pedig már az ókorban is felfedezték. Akkoriban természetesen még szó sem volt a maihoz hasonló toalett papírról. Sőt, nagyon hosszú ideig számtalan alternatív megoldás létezett arra, hogy miután az ember elvégezte dolgát, kitörölje hátul. Az ókorban erre köveket, füvet, sima felületű cserépdarabokat használtak. Az ókori rómaiak számtalan dologban élen jártak, így azt gondolhatnánk erre is volt egy jó módszerük. Egy botra erősítettek szivacsot, amit aztán a közösség minden tagja használt. Félre értés ne essék, mindenki egy darab szivacsos botot használt.

Közületi toalett papír rendelés az Ön ügyfelei, vendégei számára is!

Ha szereti a kukoricát, akkor nem feltétlenül szeretné tudni, hogy egykor ezt is wc papírnak használták, még pedig Amerika felfedezése idején. Persze, nem az egész kukoricát, hanem a torzsát. Ez persze nem volt egy kellemes élmény és gyakran sérülésekkel is járt. Éppen ezért valamivel később rátértek az újságpapír használatára. Sőt, akkoriban a Mezőgazdasági Almanach kötetét egy lyukkal a sarkában árulták, így a kötetet elolvasás után fel lehetett akasztani a WC mellé. Annak ellenére, hogy 1596-ban már léteztek angol wc-k, csak két és fél évszázaddal később kerültek kereskedelmi forgalomba a maihoz nagyon hasonló toalettpapírok. Ma már szerencsére a fejlett országokban a különféle intézményekben is található mosdó, ahol jobb esetben közületi toalettpapír is van. Mivel nagy a választék, így mindenki ki tudja választani az intézményébe megfelelő típust az atlantichigienia.hu webáruházból!