Különleges adottságokkal rendelkező paplan

A jó ágynemű nagyban befolyásolja a pihentető alvást, melyre igen nagy szükségünk van, ahhoz, hogy a mindennapokban tökéletesen helyt tudjunk állni.

[wp_ad_camp_1]

Paplan sokaságával várjuk a www.dizon.hu weboldalára kattintva. A honlapunkra látogatva a teljes kínálatunkat megtekinteti paplanok és párnák terén. A kínálatunkban megtalálható paplanok mind első osztályúak, ám ez mellett még prémium minőséget is kínálunk. Több méretben is megtalálhatóak a paplanok melyek a következők: 90×120, 90×140 és a 135×200 cm-es modellek. Több változatok is megkülönböztető attól függően, hogy mivel vannak kitöltve. A webshopunkban elérhetőek az antiallergén szilikongolyóval töltött, memory öntött, poliészter szálas, szilikonnal töltött és a 100% pehely és tollal töltött modellek is.

Különösképpen ajánlom figyelmébe a 100% pehellyel töltött 135×200 cm-es paplanjainkat, melyek mindenkit lenyűgöznek a kényelműkkel, minőséggel és a vastagságukkal. Ezt a paplant a prémium kategóriába soroljuk, amely mindenki álmait szebbé varázsolja. A fedőanyaga 100% pamut, amely még fokozza a puhaságát. Hosszantartó életet biztosít a paplanunknak és igazán lággyá varázsolja a tapintását. A tisztántartása semmilyen szaktudást nem igényel, nyáron a nagy melegek alkalmával 30 C fokon öblítsük ki és hagyjuk, hogy jól megszáradjon. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést felkereshet bennünket akár személyesen is, Nyíregyházán a Dózsa György utca 56-os házszám alatt. Illetve az ügyfélszolgálatunk bármikor áll rendelkezésre a következő telefonszámon +36 30 509 24 18. Továbbá írhat nekünk az info@dizon.hu e-mail címre. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, a magas szakértelemmel rendelkező munkatársaink garantáltan segítenek!