Különleges, ötletes copfok a mindennapokra

Reggelente a rohanásban nincs mindig idő, kedv és energia ahhoz, hogy tökéletes frizurát készítsünk, éppen ezért most olyan copfokról olvashat, amiket akár 5 perc alatt is könnyűszerrel elkészíthet. Ha időhiányban szenved, és nem szeretne lógó hajjal munkába menni, akkor próbálja ki ezeket az ötletes lófarkakat, és így mindig egy különleges frizurával jelenik majd meg, és az emberek nem is gondolják majd, hogy csak perceket töltött az elkészítésével.

Ha igazán nőies lófarkat szeretne, akkor kösse egy laza copfba a haját, elől pedig két oldalon hagyjon szabadon egy-egy tincset, majd pedig ezt a kint hagyott, vastagabb tincset tekerje a hajgumi köré, majd pedig rejtetten rögzítse egy hullámcsattal, és már készen is van. Egy más igazán elegáns verzió az, ha copfba köti a haját, majd a hajgumi fölött a haját kettéválasztja, és a résen átfordítja a lófarkat, így egy csavar lesz a copfban ami igazán ízléses és gyönyörű. Egy másik lófarok stílus a 90-es években volt igazán elterjedt, de ma is hódít: kösse végig a copfot aprócska, vékony műanyag hajgumikkal és a köztük levő hajat lazítsa meg, így egy szebb, lazább hatást érhet el. Mostanában a színésznők körében is elterjedt ez a frizura.

Egy másik nagyon elegáns és kifinomult lófarok stílus: csak kösse össze a haját a tarkójánál, majd hagyjon kint két vastagabb tincset kétoldalt, majd pedig lassan és finoman csavarja rá ezeket a copf tövére majd pedig rögzítheti őket hullámcsattal, hogy szorosabb legyen a copf. Az sem tart túl sokáig (és mégis nagyon stílusos), ha a homlokánál oldalt két vékony fonatot készít, ezeket pedig körbecsavarja úgy, hogy a fonatokból egy fejpánt jöjjön létre. Végül pedig érdemes kipróbálnia a copfra kötött masnit is, ami szintén egyszerű de mégis igen elegáns, főleg ha egy kicsit tupíroz a hajon, hogy több tartása legyen.