Külső és belső laptop tisztítás kizárólag szakemberekkel!

Mit kell tenni, ha valamilyen folyadék ömlött a laptopra? Ha porral van tele a laptop belseje? Ha túlságosan zajos a ventilátor működése? Ilyen esetekben egyértelműen a laptop tisztítás tud segíteni! A számítógépek tisztítását talán még otthon is el lehet végezni, de ez a laptopok esetében már nem így van, hiszen speciális tisztító eszközöket és szakértelmet követel a tisztításuk!

[wp_ad_camp_1]

A laptopunk belsejében idővel akaratlanul is komoly gondot okozhat a lerakódott por. A por miatt csökkenhet a számítógépünk hűtése, ami bizonyos idő elteltével komolyabb működési problémákhoz is vezethet, sőt a por akár a műanyag ventilátorkerekek szárnyaira idővel olyan vastagon is lerakódhat, hogy annak működését egyre zajosabbá teszi. A laptop tisztítás ilyen esetekben már elengedhetetlen, ha csak nem akarjuk, hogy leégjen az egész gép.

Azok a gépek tehát, amelyek nincsenek megfelelően karbantartva, portalanítva nagyon melegszenek, túl is melegedhetnek. A legtöbb laptop esetében általában oldalról vagy alulról áramlik ki a processzor melege, tehát sajnos kénytelenek vagyunk leszedni a gépházat, ha a laptop tisztítást magunk szeretnénk elvégezni, ez pedig nem egyszerű művelet. Sokan ezért inkább úgy oldják meg a problémát, hogy veszek egy laptop alá berakható külső hűtést, de tudni kell, hogy az alapvető probléma ezzel nem oldódik meg. Ha érezzük a kifújócelláknál a kezünkkel a meleget érdemes azonnal szakemberhez fordulni a laptop tisztítás érdekében.

Otthon semmiképp nem javasolt a notebookok, illetve a laptop tisztítás, hiszen könnyen kárt tehetünk szakértelem és tapasztalat hiányában a gépben. Forduljon inkább szakemberekhez, akik csupán pár ezer forintért a megfelelő eszközök által gyorsan és hatékonyan tudják biztosítani a profi munkát. Szervizünk által a külső és belső laptop tisztítás után a gépe újra úgy fog működni, mint új korában!

Forrás: Laptop tisztítás