Laboratóriumi vizsgálatok a Belvárosi Orvosi Centrumban

A Belvárosi Orvosi Centrumban levett mintákat külső laboratóriumokban vizsgálják az esetek nagy részében. Ez általában egy-négy hét átfutási időt jelent, azonban erről kezelőorvosa tájékoztatja. A leltek kiértékelése kezelőorvos által történik az Ön jelenlétében.

[wp_ad_camp_1]

Laboratóriumi vizsgálatok eredményét akár e-mailben is megkaphatja, abban az esetben, ha ezt egy kezdeményező e-mailben jelzi, valamint akár személyesen is átveheti a Belvárosi Orvosi Centrumban. A lelet kiadásához bizonyos adatok megadása kötelező. Ezek a TAJ szám, név, születési név, mintaadás időpontja és a születési idő. Pozitív eredményről szakszerű tájékoztatást kizárólag a kezelőorvos adhat, így a leletek elkészültéről tájékoztatják a pácienst, további orvosi konzultáció időpontjának egyeztetése céljából. A Belvárosi Orvosi Centrum munkatársa időpont egyeztetés céljából felkeresi a pácienst, de csak és kizárólag időpontot egyeztet, a betegségről vagy a kezelésről semmilyen információt nem áll módjában közölni! A pozitív leletet nem küldik el e-mailben.

Pozitív leletet kizárólag orvosi konzultáció keretein belül személyesen adhat át a kezelőorvos. Ha a páciens nem tud megjelenni, akkor a páciens által írt meghatalmazással egy hozzátartozó, meghatalmazott is átvehet.  A meghatalmazásnak tartalmaznia kell a következő adatokat: a páciens nevét, születési idejét és aláírását, valamint a meghatalmazott nevét, születési idejét és személyi igazolványának számát. Meghatalmazáshoz akár a recepciós kolléganőtől is kérhet sablont. A kitöltött sablont a meghatalmazottnak magával kell vinnie, a szakorvos pedig kiadja a leleteket a részére. Bővebb információkat a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalon talál!