Lego duplo – kicsik és nagyok játéka!

Ki ne szeretné kipróbálni a fantasztikus Lego termékeket? A gyermekkor legszebb pillanatait idézi fel egy-egy Lego játék, ami összehozza család minden tagját, az unokától a nagymamáig. Kicsik és nagyok együtt építhetnek fel egy várost, alkothatnak meg egy-egy különleges gépet, barkácsolhatnak épületeket vagy szerelhetnek autókat.

[wp_ad_camp_1]

Lego duplo a 2-5 évesek számára megfelelő játék, a legkisebbek képességeit figyelembe véve nyújtja az alkotás örömét. Színes, izgalmas formákból képezhetőek ember- és állatfigurák, építhetőek mesebeli paloták, tetszetős házikók. Lányos és fiús változatban egyaránt megrendelhetők a minőségi anyagból készült darabok a lego webáruház kínálatából magyar használati útmutatóval. Szórakoztatva fejleszteti a kicsik kézügyességét, növeli a koncentrációs képességet. A regisztrációt követően Ön is megrendelheti a lego city, lego technic és egyéb Lego termékek legújabb típusait! A biztonságosan használható gyermekjátékok nagyszerűen ötvözik a különböző a kalandos élményeket, megéri őket kipróbálni! A legfrissebb akcióinkról bővebben olvashat naprakész honlapunkon! A kulcsszó: mi az érdeklődés tárgyköre, hogy minden korosztály a számára izgalmas készletet fedezhesse fel! A Póny Játék Kis és Nagykereskedés célja, hogy kedvező ajánlatot tegyen 0 évtől 100 éves korig a pihenés, a kikapcsolódás zavartalan perceire! Töltse hasznosan az időt gyermekeivel, válassza a jatek-webaruhaz.hu különleges, egyedi kínálatát!

Érdeklődni lehet ügyfélszolgálatunknál a +36 70 64 96 396-os vagy a +36 70 93 33 708-as telefonszámon! Munkatársaink hétfőtől péntekig állnak rendelkezésére délelőtt 9 órától este 18 óráig! Forduljon bizalommal hozzánk, és megtudhatja, hogyan szerezheti meg gyermekének a legnagyobb örömet! Alkalomról alkalomra várjuk jelentkezését, alacsony áraink garantálják maximális elégedettségét! Ügyfeleink számára a lego duplo játék megrendelése nem jelent nagy kiadást, a szállítási költség megtérül, ha több terméket vásárolnak egyszerre! A Póny Játék Kis és Nagykereskedés az a hely, ahol az egész család jól érzi magát!