Légrugó kapható nagyon jó áron

A légrugók nagy teljesítményű torziós rudak, amelyek egy tengely körül tekerednek, összenyomódnak és kitágulnak a kerekek mozgásának elnyelésére. Ezek több fémrétegből állnak, amelyek egyetlen egységként működnek. Autó felfüggesztési rendszerekben használják, és hatékonyabbnak tekintik őket a rezgésszigetelésnél, mint az acélrugók.

Légrugó kapható nagyon jó áron, széles kínálatban weboldalunkon, ezért itt a helye nálunk ha önnek is légrugóra lenne szüksége és nem szeretne az alkatrész üzletben sorban állni. A légrugók hasznosak a jármű légrugózási rendszeréhez, mivel zökkenőmentes utazást biztosítanak, és segítenek a szintezésben. A légrugókat csavaros vagy reverzibilis rugóként osztályozzák. Mindkét kategória ugyanazt az elvet használja. A két típusú légrugó között az egyik fő különbség az, hogy a reverzibilis rugók egy olyan dugattyúval rendelkeznek, amely kiegészítő eszközként van az eszközön, amely nem található a spirál típusokban. Amikor a levegő kitölti a hengeres kamrát egy légrugóban, az nyomást gyakorol.

Amikor a légrugót meghosszabbítják, a levegő kilép a kamrából, ami a nyomás csökkenését okozza. A levegő feltöltésére vagy kiürítésére szolgáló mechanizmus lehetővé teszi, hogy a légrugó automatikusan visszatérjen a semlegesre. Ez az a magasság, amellyel a gépkocsit úgy kell beállítani, hogy zavarokat keltsen a hajtóerőben. A pneumatikus rendszer vezérlőjén működő légrugók hengeres kamrából állnak, amely a kerék és az autó teste között helyezkedik el. A levegő nyomó tulajdonsága hasznos a kerék vibrációjának elnyelésében. A pneumatikus rendszerek azonban gyakori meghibásodásokkal járnak, mivel a kompresszor nem mindig működik a várt módon. Ennek oka az, hogy a légrugóban lévő lyukak a jármű magasságát, valamint a földi távolságot veszítik el.