Legyen olyan romantikus Bálint-napod, mint még soha!

Sokan érvelnek a Valentin-nap mellett, de talán még többen ellene. Sokan talán csak megszokásból hordják le, de az biztos, hogy egy kis kedvességet senki sem utasítanak vissza. Bizony nem szabad hagyni, hogy a kapcsolatokból kivesszen a romantika, különösen most, hogy közeleg a szerelmesek napja. Érdemes a szokásosnál egy kicsit jobban odafigyelni a párunkra és néhány aranyos meglepetéssel készülni számára.

[wp_ad_camp_1]

A hasát szinte mindenki szereti, így az ételek nagyon fontos szerepet játszanak. A közhely, hogy a férfiakat a hasukon keresztül lehet a legkönnyebben megfogni nem jár messze az igazságtól. Ha szeretnél kedvezni párod számára készítsd el a kedvenc ételét és tálald fel olyan szépen, mint még soha. Talán nem is gondolnád, de egy mutatós tálalási trükk által az étel még sokkal finomabban fog hatni. Esetleg díszítheted azt szív alakún, valamilyen ehető finomsággal is.

A meglepetés cetlik szintén jól bevált kis trükkök, hiszen igazán aranyosak és mindenki számára jól esnek a kedves üzenetek. Mindössze csak annyit kell tenned, hogy előveszel pár kisebb, falra ragasztható színes cetlit, melyeken mindenféle romantikus üzeneteket hagyhatsz a párodnak. Írhatsz a lapokra szerelmes idézeteket, de egyszerűen csak azt is, hogy legyen szép a napja, hogy máris nagyon várod haza, vagy egyszerűen csak azt, hogy mennyire szereted.

Egy lazító, forró fürdő mindig jól esik, hát ha még közösen történik a fürdőzés. Biztosan jól fog esni a kádban történő lazítás, az illatos vízben való elmerülés egymás karjaiban. Nem csak Valentinkor, hanem bármikor, egy fárasztó nap után invitáld bátran egy közös fürdésre szerelmed és tegyél gyertyákat a kád szélére. A meghitt világítás is sokat segít, a finom illatokról nem is beszélve. Ha egy-egy pohár finom pezsgőt készítesz a kád mellé, azzal csak még tovább tudod fokozni a hangulatot.