Lepje meg magát egy mesés spa hotelben töltött hétvégével!

Önnek is elege van már az állandó rohanásból? Fáradtnak és kimerültnek érzi magát? Egy kis felfrissülésre vágyik? Akkor itt az ideje, hogy megismerje Szentendre első négy csillagos wellness szállodáját, azt a spa hotel létesítményt, mely mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendégek maximálisan elégedettek legyenek, hogy felfrissülten távozzanak, hogy a pihenésre szánt idő minden egyes pillanata igazi élményeket tartogasson!

[wp_ad_camp_1]

A Bükkös Hotel Budapesttől mindössze csak pár perces autóútra van, így nem kell a kikapcsolódásra szánt idő nagy részét feleslegesen utazással töltenie, helyette inkább annál tovább élvezheti a kényeztetést. A spa hotel tehát ideális választás, ha Ön és partnere csendre, meghitt nyugalomra vágyik, mivel Boutique szállodánk tökéletes helyszín a romantikus kikapcsolódásra, a felnőtteknek való spa pihenésre és feltöltődésre, de az igényes üzleti meetingek számára is optimális.

Amennyiben mellettünk dönt nem csak a nagyszerű wellness szolgáltatásokat élvezheti, mint a finnszauna, szauna, infraszauna, jégkása, gőzkamra, masszázsok, jakuzzi, hanem a környezet biztosította lehetőségeket is, hiszen Szentendre egy csodás város egyedi hangulattal. A spa hotel wellness extráin felül tehát felfedezheti Szentendre szűkös, kis utcáit, kézműves világát, hangulatos kiskocsmáit és éttermeit, képtárait, de a szentendrei Skanzen programjain is részt vehet, egyszóval igazi élményekkel töltődhet fel.

Próbálja ki a Bükkös Hotel kínálta kényeztető wellness hétvégét, lepje meg saját magát és párját is egy feledhetetlen élménnyel, amikor minden a pihenésről szól! Internetes portálunkon, a www.bukkoshotel.hu honlapon máris megtekintheti legújabb kedvezményeinket, a spa hotel biztosította csomag ajánlatokat, melyeket érdemes kihasználnia!