Levendula palánta megbízható kertészetből Pannonhalmán

Számos olyan gyógynövény van, amit otthon is érdemes termeszteni. Ilyen például a levendula is, amely az egyik legsokoldalúbban felhasználható gyógynövények közé tartozik.

[wp_ad_camp_1]

Levendula palánta kis és nagy mennyiségen a pannonhalmilevendula.hu weboldalon. Fontos, hogy olyan helyről vásároljunk levendula palántát, ahol a termesztőknek már több éves tapasztalata ezen a téren. A pannonhalmi kertészetből telepítésre kész, saját nevelésű levendulatöveket lehet megvásárolni, amelyek a későbbiekben a legkülönbözőbb felhasználási lehetőségekre alkalmasak. Az itt dolgozó csapatnak már több tízéves tapasztalata van a levendulatermesztésben, és a vásárlóknak szaktanácsadást is nyújtanak a levendula neveléséhez és termesztéséhez. Beszerezhető innen az angol és francia szabad gyökerű levendula palánta, valamint az angol és francia konténerezett levendula palánta is. Ezek átvehetők személyesen a telephelyről, nagy mennyiség esetén pedig, igény szerint kiszállítással az EU tagállamain belül.

A profi kertészetek és levendulatermesztők mellett a kistermelők, sőt a magánemberek által bevitt levendulából is készítenek itt olajat. Sőt egyre több olyan magántermelő van, akik a saját levendula olajat készíttetnek az otthon termett virágból. Egy olyan gyógynövény, amelynek rengeteg gyógyhatása van és többféleképpen felhasználható. Elsősorban illóolaj formájában használják, kiváló aromaterápiás hatása miatt. Vásároljon Ön is levendulapalántát és készítse el a saját levendulaolaját. Látogasson el a pannonhalmilevendula.hu weboldalra és tudjon meg minél többet a termesztéssel kapcsolatosan. Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne, hívja a 06-20/595-777-es telefonszámot, vagy írjon emailt az info@pannonhalmilevendula.hu email címre, és az itt dolgozók minden kérdésére örömmel válaszolnak majd.