Lufihajtogató bohóc rendelhető

Ha felhőtlen szórakozást szeretne biztosítani valamilyen eseményen, akkor hívjon egy lufihajtogató bohócot akinek a műsorát kicsik és nagyon egyaránt élvezni fogják. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Lufihajtogató bohóc rendelhető a musor-iroda.hu weboldalon, tehát keressen fel minket, ha valamilyen családi eseményre szeretne lufihajtogató bohócot hívni, és mi kedvező ajánlatokkal várunk majd mindenkit. Legyen az farsang, gyermeknap, majális vagy családi esemény, a lufihajtogató bohóc egy igazi élményt varázsol minden rendezvényből. A lufihajtogató bohócokat nem csak a gyerekek hanem a felnőttek is nagyon élvezik. Bohócaink minden esetben gyerekbarát jelmezben várják a rendezvények látogatóit, vagyis nem kel kirívó vagy ijesztő sminkre számítani. Lufihajtogatóink 20-30 féle gyorsan elkészíthető különböző figurát tudnak elkészíteni, így nem kell majd órákig sorban állni egy-egy kutyusért, maciért vagy éppen nyusziért.

Legyen szó zárt  vagy szabadtéri rendezvényről a lufibohócok mindig tudnak hangulatot teremteni. Ha Budapesten szeretne lufihajtogató bohócot igényelni, akkor a kiszállás ingyenes. Az ajánlatok 1 lufibohócra 3 és 4 órás időintervallumban vonatkoznak, de természetesen más ajánlatot is kérhet tőlünk. Amennyiben még ennél is több részletet és információt szeretne megtudnia  lufihajtogató bohócokról, nem kell mást tennie, mint felkeresni a musor-iroda.hu weboldalt és itt mindent megtudhat majd az árakról is. Ha kérdések merülnének fel a lufihajtogató bohócokkal vagy az árakkal kapcsolatban mindenképpen vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a 70 255 1999 telefoszámon, vagy küldjön e-mailt a repertoar@musor-iroda.hu e-mail címen és itt minden kérdésére választ kap majd.