Magán nőgyógyászati rendelő a kellemetlenségek elkerülése érdekében

Tapasztalatból tudom, hogy az kórházakban sajnos nem jut elég idő egy-egy betegre. A nőgyógyászati igen kellemetlen és kiszolgáltatott helyzetbe hozzák a pácienseket, ám az egészségünk érdekében legalább évente egyszer végig kell csinálni.

Magán nőgyógyászati rendelő Debrecen előre egyeztet időpontban várja a kedves hölgyeket, kellemes és nyugalmas környezetben. A rendelőintézetünkben már 2002-óta működik, előre egyeztetett időpontok alapján történek, így nem kerülhet sor hosszú várakozásra. A rendelés ideje minimum 15 perc időt adva annak, hogy bármilyen kérdéssel, panasszal rendelkezik, illetve esetleg információra van szüksége, akkor a szükséges vizsgálatok mellett, azt is felteheti. Bármilyen kérdéssel kapcsolatban őszintén és teljekörűen tájékoztatom. Legyen szó általános nőgyógyászati vizsgálatról, terhesgondozásról, tini szakrendelésről, illetve változókori panaszokról forduljon hozzánk nyugodtan, célunk, hogy segítsünk. A több tíz éves munkatapasztalatnak köszönhetően, nagyon sok nőgyógyászati problémát orvosoltam és több mint 3000 gyermeket segítettem a világra.

Megértem Önt, hogy nem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé a nőgyógyászati vizsgálat, illetve az éves szűrővizsgálat ám ígérem Önnek, ha megtisztel a bizalmával, akkor kellemes, nyugodt környezetben, a latin kifejezéseket mellőzve érthetően magyarázom el az esetlegesen fennálló problémát és annak az orvoslási módját. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor keressen fel bennünket telefonon vagy akár online. A honlapunkon minden további információt megtudhat, melyet a www.mamadoki.hu –ra kattintva talál. Időpont egyeztetést kérhet telefonon, a +36 30 958 2421-es számon vagy az e-mail címünkön az info@mamadoki.hu-n.