Majolika csempe a csempeblogon!

A Majolika csempéket már a XIV században elkezdték gyártani, sikerük pedig az óta is töretlen. Ez a termékcsalád dekorációs elemekben gazdag, valamint káprázatos élénk színű mázréteg jellemzi. A Majolika csempék tele vannak hagyományos motívumokkal, extravagáns design-al és avantgárd megoldásokkal. A Majolika csempék most akciós áron kaphatóak!

[wp_ad_camp_1]

Majolika csempe széles kínálata megtalálható a csempeblog.hu weboldalon. A Tubadzin Majolika 20×20-as csempe fehér, narancssárga, piros, zöld, kék, és ibolyaszínben is kapható,  mindegyikből 25 db. van egy dobozban, és akciós árú. A 11,5×11,5 cm méretű Tubadzin Majolika csempék megvásárolhatóak fehér, narancssárga, piros, zöld, valamint ibolyaszínben, 38 db. kapható egy dobozban. A Majolika dekor csempék is szemet gyönyörködtetőek, például a D-Majolika Haga 1A dekor csempe, amely egy lélegzetelállító szélmalmot ábrázol. A D-Majolika Haga 1B dekor csempe egy hajót ábrázol, az 1C egy vízhordó nőt, az 1D pedig egy halász fiút. Ezek a csempék mind-mind gyönyörű kivitelezésűek, és most kedvezményes áron kaphatóak.

Ezek a Majolika csempék tehát egyedivé tesznek bármilyen szobát és lakást különleges design-jukkal, és elegáns mintázatukkal, így ne habozzon, látogassa fel a csempeblog.hu oldalt további információkért és a vásárlással kapcsolatos bővebb leírásért, valamint ha kérdései merülnének fel, nyugodtan forduljon barátságos ügyfélszolgálatunkhoz a csempeblog@csempeblog.hu e-mail címen, vagy a +36 27 532 895 telefonszámot tárcsázva, és embereink mindent megtesznek, hogy kedves vásárlóink rendelkezésére álljanak. Válogasson tehát választékos Majolika csempe kínálatunkban az extravagáns design, a szép kivitelezés és a szemet gyönyörködtető látvány létrehozásáért, mindezt most kedvező áron!