Maryland látványosságai

Marylandet gyakran nevezik miniatűr Amerikának is, és jogosan, hiszen ez a közép-atlanti állam mindenből kínál egy kicsikét. Határain belül part menti helyeket, vízparti városokat, lenyűgöző hegyeket, történelmi nemzeti parkokat és tengeri falvakat is talál. Washington közelsége miatt modern, de a régió hihetetlen történelme azt jelenti, hogy az állam szilárdan gyökerezik a múltban.

[wp_ad_camp_1]

Maryland erdőiben található egy mesterséges tó, amelyet Deep Creek-tónak neveznek. A tó környéke ugyanazt a nevet foglalja el, és egy szabadidős központ áll nyitva a helyiek és a látogatók számára egyaránt. A tél folyamán a Deep Creek-tó környékén elterülő hegyek rendkívül népszerűek a síeléshez. Nyáron golfozhat több mint fél tucat regionális tanfolyam keretein belül. Mindenféle vízalapú tevékenység is rendelkezésre áll itt, de a legélvezetesebb látványosság a szárazföldön van. Az Amish Miller Farmban a délutáni lovaglásra indulhat, felfedezve a mindennapi életet egy hagyományos amish gazdaságban.

A bolygó egyik legnagyobb torkolata a hatalmas Chesapeake-öböl, amelyet valaha nagy kagyló-öbölnek hívtak. Számos Maryland-i úticél található az öböl vizein, ami azt jelenti, hogy számos lehetőség van a hely megismerésére. Megcsodálhatja a vizet, miközben a Sandy Point-i Chesapeake-öböl felett halad, vagy elmerülhet a Smith-szigeten található metodista közösségben. Bárhová is megy, ne hagyja ki a Chesapeake-öböl regionális kulináris specialitását. Ha Ön a régiségek rajongója, akkor nincs jobb hely a látogatáshoz, mint Frederick kis városa. A XVIII. Század közepén alapított Frederick megőrizte történelmi hangulatát, és számos nagyszerű antik bevásárlóközpont, helyi kereskedő és művész található a környéken. Számos történelmi otthon található itt, mint például a Barbara Fritchie ház.