Mátraszentimre Magyarország legmagasabb pontja

Lehetséges, hogy elég sokan nem is tudják, hol található Magyarország legmagasabb pontja. Mátraszentimre azonban olyan csodálatos lehetőségeket is kínál Magyarországon belül, melyek évek múltán is felejthetetlen élményként jönnek majd elő emlékezetünkben.

[wp_ad_camp_1]

A Mátraszentimre szállás megtalálása sem túl nehéz, ha megfelelő helyen keressük. Az Erdőszéli Vendégház kiválóan alkalmas akár nagyobb családok számára is, hogy kicsit pihenjen a kis csapat. A 2013-ban felújított, 2014-es év elejétől használatba vett szálláshely valóban csodálatos élményt nyújt akár már önmagában is, a természeti látványosságok pedig még inkább fokozzák az itt töltött idő alatt szerzett élményeket.

Néhanapján jól esik mindenkinek, ha legalábbis kis időre megszabadulhat, elszakadhat a város zajától, és reggelenként nem a villamos vagy a metró hangára ébred, hanem madárcsicsergés fogadja. Nos, aki igazán ezt a kikapcsolódási formát választaná, annak ajánljuk figyelmébe, hogy látogasson el országunk legmagasabb pontjára, Mátraszentimrére. Ezen a kis településen ugyanis olyan természetközeli élményekben lehet majd része, melyekre a szürke hétköznapokban is szívesen gondol majd vissza. A mátraszentimrei szállás pedig kiváló megoldást jelent akár a napközbeni, akár az éjszakai beszélgetésekre is. A hétköznapi gondoktól mentesen közelebb kerülhetünk családtagjainkhoz, szeretteinkhez vagy éppen a párunkhoz.

Ha bővebben is szeretne olvasni a mátraszentimrei szállásról, illetve szeretné mindezt először képekben bemutatva is látni, keressen fel bennünket a www.matraapartman.hu internetes oldalon, ahol alkalma adódik mások véleményét, benyomásait is elolvasni, mielőtt döntene az utazás felől. Kapcsolódjon ki Ön is néhány napra Magyarország legmagasabb pontján!