Megbízható segítség a házi betegápoláshoz

Bármennyire is szeretnénk, felgyorsult világunkban, egyszerűen nem lehetünk mindig ott, ahol a legszívesebben lennénk. Idős és beteg szeretteink viszont ápolásra szorulnak. Ma már persze számos olyan modern eszköz adott, mint a mobiltelefon, viszont azt a legtöbb idősebb ember nem tudja kezelni, illetve általa nem olyan egyszerű leadni egy vészhívást sem, ha hirtelen rosszullét jelentkezik. Nem kell azonban kétségbe esnie, van megoldás, mely minden szempontot figyelembe véve is megfelelő!

[wp_ad_camp_1]

A házi betegápolás segítésére cégünk kifejlesztett egy teljesen egyedi kis szerkezetet. Az eszköz lényege, hogy az idős és beteg személyek, valamint hozzátartozóik számára biztonságot nyújt, ugyanakkor a használata mégis rendkívül egyszerű. A személy csuklójára rögzített jelző segítségével baj esetén azonnal lehet jelezni, egy pillanat csupán az egész folyamat. Diszpécserünk, aki a nap 24 órájában megfigyelést tart, azonnal visszahívja a jelzést leadó személyt, hogy kiderítse mi a gond és annak megfelelően járjon el, hívja ki a szakorvost vagy a mentőket.

A házi betegápolás során viszont találkozhatunk olyan súlyosabb esetekkel is, amikor már a visszahívásra sem tud jelentkezni az adott személy. Képzett diszpécserünk ilyen esetben azonnal értesíti a megadott hozzátartozókat, illetve orvosokat, hogy azok minél hamarabb kiérhessenek a helyszínre és cselekedni tudjanak. A házi betegápolást segítő eszköz által így végre nyugodtan mehet el reggelente dolgozni, hiszen tudni fogja, hogy ha baj történik, akkor arról azonnal kap értesítést.

Amennyiben szeretné idősebb, beteg szeretteit maximális biztonságban tudni, akkor a házi betegápolást segítő eszköz és a kapcsolódó szolgáltatások érdekében készséggel állunk rendelkezésére, méghozzá az ország bármely pontján. Keresse fel honlapunkat a bővebb információk érdekben, kérjen ajánlatot akár már ma!