Meglepetés nyaralás igen vagy nem?

Egyre népszerűbben az utazás irodák által szervezett meglepetés nyaralások, hiszen viszonylag olcsók, ám van bennük egy csavar, hogy az utas sosem tudja, hogy hova fog érkezni.

[wp_ad_camp_1]

Ezeknek az utazásoknak az első lépése, hogy az utassal mindig egy kérdőívet töltetnek ki, amely alapján meghatározhatjuk, hogy az utazás fejenként mennyibe is kerüljön, mit szeretnénk csinálni, és kb. mikorra terveznénk az utazást. Miután kitöltöttük a kérdőívet az utazási iroda ezt kiértékeli és ez alapján választja ki számunkra az ideális nyaralást. Az utazási iroda mindent elintéz helyezettünk, melybe beleértjük a szállást, az utat és a programok megszervezését is, ha volt erre igény. Az utasokat egy héttel az indulás előtt e-mailban értesítik az indulás dátumáról és helyéről. Továbbá pár fontos információt, hogy milyen időjárásra számíthatunk és mik azok a kötelező kellékek melyekre szükségünk lehet. Tovább fokozva az izgalmat, alig pár nappal az indulás előtt a szervezőktől érkezik egy levél, melyben összefoglalják, hogy mi mindent is lehet csinálni a meglepetés vakáción. Ám a csavar benne, hogy biztosan érdekes legyen, elméletileg csak induláskor szabad elolvasni.

Tehát az utazni vágyóknak nincs más dolguk, mint becsomagolni, megjelenni az adott időben és helyen majd élvezni a nyaralást. Persze, ha valamivel nem vagyunk megelégedve, vagy esetleg másra számítottunk, nem tetszik a szállás, akkor azt jeleznünk kell az utazási iroda felé és ők rögtön intézkednek. Noha elsőre elég rizikósnak tűnik, hogy mennyire sikerül jól a meglepetés nyaralás és mennyire leszünk megelégedve, a legtöbb esetben mindig pozitív élményekkel térnek haza a nyaralók. A legtöbb utazó pedig egyetért abban, hogy a legjobb az egészben, hogy nem tudják hova fognak megérkezni. Kalandra fel, próbálja ki Ön is!