Mennyibe kerül az infrapanel?

Az infrafűtés egyre népszerűbb, így egyre nagyobb érdeklődés övezi. Természetesen a leginkább mindenkit a piszkos anyagiak érdekelnek. Konkrét összeget nehéz volna írni, mivel nincs mindenkire vonatkozó sablon összeg. Attól is függ, hogy mennyibe kerül, hogy otthona mekkora és így hány és milyen méretű infrapanelra van szükség. Ezt egy szakértő nagyon könnyen meg tudja állapítani.

[wp_ad_camp_1]

Mennyibe kerül az infrapanel? Az infrapanel egyre inkább terjedőben van. Ez annak is köszönhető, hogy egyre kevésbé terjed az a tévhit, miszerint az infrasugarak veszélyesek lennének. Hosszú időn keresztül az infrafűtésre ferde szemmel néztek az emberek, mivel úgy vélték, hogy veszélyes lehet a lakókra. Azóta számos teszt bizonyította, hogy az infrafűtés és ezáltal az infrapanelek sem károsak az emberek vagy állatok életére. Az infrapaneleknek különböző fajtái kaphatók, így a helyiséghez lehet igazítani. Vannak kisebbek, melyek WC-kbe és egészen kicsi helyiségekbe valók, míg a nagyobb helyiségekbe nagyobb, jobb teljesítménnyel rendelkező infrapaneleket lehet helyezni. Nem csak fakeretes és fémkeretes infrapanelek közül lehet választani, hanem törülközőszárító infrapanelt is. A fakeretes infrapanelek valamivel olcsóbbak, mint a fémkeretesek. Nagy előnyük, hogy a fakeretet tetszőleges színre lehet festeni vagy pácolni, így a szoba berendezéséhez illeni fog az infrapanel. Arra viszont ügyelni kell, hogy a fűtőfelületre ne kerüljön festék.

Infrapanel tudnivalók

Az infrapanelt lehet akár egy-egy helyiség felmelegítésére is használni, de akár az egész házat is fel lehet melegíteni így. Az előbbi a kiegészítőfűtés, ami akkor előnyös, ha egy-két helyiséget szeretne felmelegíteni, ahol tartózkodnak, nem pedig az egész házat. Ugyanakkor a termosztátok is hatalmas segítséget jelentenek, így érdemes beszerezni egyet. Ezek a termosztátok költséghatékony megoldást jelentenek az infrapanelek vezérlésére. A termosztátok közt is többféle akad, vannak manuális és digitális típusok is, valamint az árkategória tekintetében is meglehetősen különböznek egymástól ezek a szerkezetek. Az infrafűtéshez nem kell engedélyeket beszerezni, azonban tervezésre szükség van. A tervezés során derül ki, hogy hány darab fűtőpanelre lesz szükség és anyagiak tekintetében ez mekkora összeget takar. Természetesen az egyes fűtőpanelek árát is meg tudja tekinteni, ehhez látogasson el az infrapanel.eu webáruházba, ahol meg tudja tekinteni az infrapanelek széles választékát, valamint a hozzájuk tartozó árakat is! A webáruházban a termosztátokról is bővebb információkat tudhat meg és az árukat is megtekintheti. Továbbá elérhetőséget is talál az infrapanel.eu webáruházban!